Silhouette Mousse - Flexible Hold

spar62%

final_price
Din pris 49,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:På lager
Dette er en hårskum fra Schwarzkopf til alle hårtyper. Hårskummen har et langvarigt og fleksibelt hold. Tilfører herudover også ekstra volume og fylde til håret. Beriget på panthenol som blødgører, samt har denne unikke volumegivende effekt. Indeholder også en mikrofin formel, som gør at skummen er usynlig og ikke gør håret stift. Efterlader håret med et naturligt glansfuldt look, som lige er klar til at blive stylet. Herudover holder den også bare din styling hele dagen. Anvendelse: Ryst godt inden brug. Vend gerne produktet på hovedet. Tag herefter en passende mængde ud i hånden, og fordel jævnt i fugtigt hår. For mere fylde og volume, anvend produktet inden føntørring. OBS!Det er vigtigt at du ryster produktet grundigt og vender emballagen på hovedet, så bunden er i vejret inden du trykker på den. Ellers vil du bruge gassen på produktet inden den er tom.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårskum Schwarzkopf Silhouette Silhouette Alle Hårtyper 200 ml Volume

Beskrivelse

Dette er en hårskum fra Schwarzkopf til alle hårtyper.

Hårskummen har et langvarigt og fleksibelt hold. Tilfører herudover også ekstra volume og fylde til håret.

Beriget på panthenol som blødgører, samt har denne unikke volumegivende effekt. Indeholder også en mikrofin formel, som gør at skummen er usynlig og ikke gør håret stift.

Efterlader håret med et naturligt glansfuldt look, som lige er klar til at blive stylet. Herudover holder den også bare din styling hele dagen.

Anvendelse:

Ryst godt inden brug. Vend gerne produktet på hovedet. Tag herefter en passende mængde ud i hånden, og fordel jævnt i fugtigt hår. For mere fylde og volume, anvend produktet inden føntørring. 

OBS!

Det er vigtigt at du ryster produktet grundigt og vender emballagen på hovedet, så bunden er i vejret inden du trykker på den. Ellers vil du bruge gassen på produktet inden den er tom.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Silhouette Mousse - Flexible Hold
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.