Sibel Sugar Paste - Sensitive Skin Ref. 7430005

119,00 kr
Status:På lager
En sugaring vokspatron særligt velegnet til sensitive hudtyper. Denne sugar wax vokspatron er baseret på naturligt vandopløseligt sukker, hvilket er perfekt til en blid og skånsom hårfjerning. Derudover er sukkervoksen beriget med oliven-ekstrakt, der tilfører fugt og pleje til huden under brug. Patronen har en smelte-temperatur på 38-40 grader, hvilket gør den ideel at anvende til sart hud.Anvendelse:Varm sukkervoksen op i din Sibel voksvarmer eller i varmt vand, og vent indtil den er helt flydende. Fordel et tyndt lag voks på det ønskede område i hårenes groretning. Fjern voksen imod groretningen med voksstrips.Denne æske indeholder 3x100 ml sukkervoks samt to påføringshoveder.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Personlig pleje Hårfjerning Voksbehandling Sugaring Sibel 100 ml Sart hud/Sensitiv hud

Beskrivelse

En sugaring vokspatron særligt velegnet til sensitive hudtyper.

Denne sugar wax vokspatron er baseret på naturligt vandopløseligt sukker, hvilket er perfekt til en blid og skånsom hårfjerning. Derudover er sukkervoksen beriget med oliven-ekstrakt, der tilfører fugt og pleje til huden under brug. Patronen har en smelte-temperatur på 38-40 grader, hvilket gør den ideel at anvende til sart hud.

Anvendelse:

Varm sukkervoksen op i din Sibel voksvarmer eller i varmt vand, og vent indtil den er helt flydende. Fordel et tyndt lag voks på det ønskede område i hårenes groretning. Fjern voksen imod groretningen med voksstrips.

Denne æske indeholder 3x100 ml sukkervoks samt to påføringshoveder.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration