Sebastian Penetraitt Masque

500 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar69%

Din pris 329,00 kr Vejl. udsalgspris 1.063,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Genopbyggende og styrkende hårmaske til skadet hår – Med en effekt der holder i op til 7 hårvaske. Denne maske er udviklet til at reparere og styrke hår, der er blevet ødelagt og stresset af kemi, klorvand, saltvand, sol eller varme fra f.eks. glattejern, føntørre eller krøllejern. Hårkuren er rig på proteiner der trænger ind i håret, hvor den genopbygger og styrker de områder hvor hårstrukturen er skadet. Hårkuren er farvebeskyttende og styrker hårets naturlige glans. De plejende proteiner i kuren blødgører stift og groft hår, så det efterlades gennemplejet og let at frisere. Dufter skønt af søde bær Anvendelse: Vask først dit hår i shampoo, skyl ud og påfør så en passende mængde hårkur i længderne. Produktet er drøjt så tag en lille smule af gangen. Lad kuren virke i 2-3 minutter, skyl og anvend efterfølgende conditioner. BEAUTYCOS anbefaler især denne maske til livløst, mat, farvet, permanentet og kemisk skadet hår. I et meget skadet hår kan virketiden med fordel forlænges til 10 minutter.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Sebastian Styling Treatment (Flow) Sebastian Farvet hår Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 500 ml Styrkende Beskyttende Mod skadet og slidt hår Mod spaltede spidser Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Genopbyggende og styrkende hårmaske til skadet hår – Med en effekt der holder i op til 7 hårvaske.

Denne maske er udviklet til at reparere og styrke hår, der er blevet ødelagt og stresset af kemi, klorvand, saltvand, sol eller varme fra f.eks. glattejern, føntørre eller krøllejern.

Hårkuren er rig på proteiner der trænger ind i håret, hvor den genopbygger og styrker de områder hvor hårstrukturen er skadet. Hårkuren er farvebeskyttende og styrker hårets naturlige glans.

De plejende proteiner i kuren blødgører stift og groft hår, så det efterlades gennemplejet og let at frisere.

Dufter skønt af søde bær

Anvendelse:

Vask først dit hår i shampoo, skyl ud og påfør så en passende mængde hårkur i længderne. Produktet er drøjt så tag en lille smule af gangen. Lad kuren virke i 2-3 minutter, skyl og anvend efterfølgende conditioner.

BEAUTYCOS anbefaler især denne maske til livløst, mat, farvet, permanentet og kemisk skadet hår. I et meget skadet hår kan virketiden med fordel forlænges til 10 minutter.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Penetraitt Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.