Sebastian Disobedient Matte Paste (U)

50 ml

60%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
SABASTIAN Disobedient Matte Paste til den ulydige. Skaber oprørsk og fræk frisur. Denne cremet pasta giver straks håret en rebelsk struktur, men er stadig bevægelig. Den naturlige, grønne pasta, kombineret med Luviskol-polymerer giver stærkt hold med en mat finish som der kan arbejdes i igen og igen, mens dens naturlige duft giver en udfordrende energi. Gnid en smule mellem hænderne og fordel det i tørt hår. Form håret til ønsket tekstur. Beskytter farvet hår.Fall in love with your hairEvokativ betyder for dig en helt ny luksus! Oplev din egen sensualitet! Sebastian Professional indførte Evokativ i 2006. En samling af hårpleje og styling produkter, som bringer individualitet ved at bløde og luksuriøse bevægeligheder kan opstå. Evokativ gør det nemt at give udtryk for vores individuelle sensualitet og Evokativ har tre forskellige kategorier: Intimate, Alluring og Provocative. Unikke strukturer, eksotiske dufte, vægtløse former og naturlig bevægelse skaber en stil, som fuldender dit hårs sensuelle personlighed. Hver produktkategori har en speciel serie af produkter med forskellige endelige resultater.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Mænd Hårstyling Hårvoks Paste voks Sebastian 50 ml Beskyttende

Beskrivelse

SABASTIAN Disobedient Matte Paste til den ulydige. Skaber oprørsk og fræk frisur. Denne cremet pasta giver straks håret en rebelsk struktur, men er stadig bevægelig. Den naturlige, grønne pasta, kombineret med Luviskol-polymerer giver stærkt hold med en mat finish som der kan arbejdes i igen og igen, mens dens naturlige duft giver en udfordrende energi. Gnid en smule mellem hænderne og fordel det i tørt hår. Form håret til ønsket tekstur. Beskytter farvet hår.

Fall in love with your hair
Evokativ betyder for dig en helt ny luksus! Oplev din egen sensualitet!
Sebastian Professional indførte Evokativ i 2006. En samling af hårpleje og styling produkter, som bringer individualitet ved at bløde og luksuriøse bevægeligheder kan opstå.
Evokativ gør det nemt at give udtryk for vores individuelle sensualitet og Evokativ har tre forskellige kategorier: Intimate, Alluring og Provocative. Unikke strukturer, eksotiske dufte, vægtløse former og naturlig bevægelse skaber en stil, som fuldender dit hårs sensuelle personlighed. Hver produktkategori har en speciel serie af produkter med forskellige endelige resultater.
BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:SEBASTIAN Disobedient Matte Paste (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord