Sebastian Color Ignite MONO Conditoner

500 ml

spar75%

Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 637,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Sebastian Color Ignite MONO Conditoner 500 ml - til hår der kun er farvet i en tone.Sebastian Color Ignite Mono Conditioner er en skumbalsam der behandler og genopbygger dit hår hvis det er blevet skadet af farvebehandlinger. Balsammen tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den giver fugt i dybden og plejer de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Den forkæler dit hår, giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farven bevarer sin dynamik og glans.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Sebastian Pleje (Foundation) Sebastian Farvet hår 500 ml Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Sebastian Color Ignite MONO Conditoner 500 ml - til hår der kun er farvet i en tone.

Sebastian Color Ignite Mono Conditioner er en skumbalsam der behandler og genopbygger dit hår hvis det er blevet skadet af farvebehandlinger. Balsammen tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den giver fugt i dybden og plejer de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Den forkæler dit hår, giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farven bevarer sin dynamik og glans.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Color Ignite MONO Conditoner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.