Sebastian Color Ignite MONO Conditioner

200 ml

spar57%

Din pris 109,00 kr Førpris 255,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Sebastian Color Ignite MONO Conditoner 200 ml - til hår der er lysnet og farvet i multi toner. Sebastian Color Ignite Multi Conditioner er en skumbalsam der behandler og genopbygger dit hår hvis det er af farvebehandlinger. Balsammen tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den fugter i dybden og søger hen til de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Denne balsam forkæler virkelig dit hår, giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farverne bevarer deres dynamik og glans. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Sebastian Pleje (Foundation) Sebastian Blondt og lysnet hår Farvet hår 200 ml Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Sebastian Color Ignite MONO Conditoner 200 ml - til hår der er lysnet og farvet i multi toner.

Sebastian Color Ignite Multi Conditioner er en skumbalsam der behandler og genopbygger dit hår hvis det er af farvebehandlinger. Balsammen tilfører fugt til de farvebehandlede og slidte hårfibre - den fugter i dybden og søger hen til de områder, der er mest beskadigede for at omstrukturere fibrene og genopbygge hårstrukturen. Denne balsam forkæler virkelig dit hår, giver formidable resultater fra rod til spids og har desuden et farvebevarende virkning, så farverne bevarer deres dynamik og glans. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Color Ignite MONO Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord