Sachajuan Colour Save Conditioner

1000 ml

spar28%

Din pris 279,00 kr Vejl. udsalgspris 389,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En beskyttende conditioner til dig med farvebehandlet hår.Her får du en farvebevarende balsam med effektiv UV-beskyttelse. Conditioneren er baseret på en beskyttende formel, der plejer og udfiltrer dit hår, så det efterlades blødt og glansfuldt med en flot intens farve.Indeholder Ocean Silk Technology, som er den aktive ingrediens samt teknologien bag Sachajuans produkter. Teknologien garanterer optimal balancering af fugt og pleje.Anvendelse: Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en farvebeskyttende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Sachajuan Farvet hår 1000 ml Styrkende Glansgivende Solpleje Udglattende

Beskrivelse

En beskyttende conditioner til dig med farvebehandlet hår.
Her får du en farvebevarende balsam med effektiv UV-beskyttelse. Conditioneren er baseret på en beskyttende formel, der plejer og udfiltrer dit hår, så det efterlades blødt og glansfuldt med en flot intens farve.
Indeholder Ocean Silk Technology, som er den aktive ingrediens samt teknologien bag Sachajuans produkter. Teknologien garanterer optimal balancering af fugt og pleje.
Anvendelse:
Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en farvebeskyttende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sachajuan Colour Save Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.