Revlon The Color Dream Team - Brave Reds

spar52%

Din pris 95,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Skønt sættilbud som giver dig de bedste forudsætninger, for at vedligeholde og pleje din hårfarve. Sættet indeholder: Revlon 45 Days 2-in-1 For Brave Reds 275ml og Revlon Nutri Color Creme 600 100ml. Revlon 45 Days 2-in-1 Brave Reds: Dette skønne to i én produkt er helt perfekt til farvet hår. Produktet er skabt på en innovativ formel, som tilfører farvepigmenter til håret, og derfor bevarer din smukke hårfarve i længere tid. Virker utrolig skånsom, og bekæmper farvetabet når du vasker håret, så din hårfarve forbliver intens og glansfuld. Produktet indeholder en helt unik formel, og virker rensende som en shampoo og blødgørende og plejende som en conditioner. Indeholder ingen parabener eller sulfater, og har en neutral pH-værdi på 4,5. Efter brug vil du tydeligt kunne se og mærke forskel - farveintensiteten vil være ekstra stærk og glansfuld, og håret vil være tilført beskyttende antioxidanter, så dit hår bliver ekstra modstandsdygtigt, efter brug. Indeholder UV-filtre som beskytter hårfarven mod at falme i solen. Få silkeblødt og velplejet hår, uden at håret kommer til at virke tungt, og få maksimal beskyttelse til din hårfarve med Revlon 45 Days. Denne variant Brave Reds er særligt til dig med røde nuancer i tonerne mellem .6 og .66. Anvendelse: Fordel produktet jævnt i vådt hår, skyl grundigt ud. Fordel derefter jævnt i håret igen, og lad nu virke i 2 minutter. Skyl grundigt ud, og nyd din smukke hårfarve.   Revlon Nutri Color Creme 600 100ml: Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød. Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende). Tip fra vores frisør: "Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve" OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner. Anvendelse af Revlon Nutri color creme: Påføres i vådt hår og lad produktet indvirke i 15 minutter. Skyl grundigt. én tube rækker til 4-6 behandlinger
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Hårfarver & Tilbehør Hårkur Shampoo Conditioner Hårfarver Farvebomber Revlon Nutri Color Creme Revlon 45 Days Total Color Care Revlon Farvet hår Beskyttende Fugtgivende Plejende Rensende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Skønt sættilbud som giver dig de bedste forudsætninger, for at vedligeholde og pleje din hårfarve.

Sættet indeholder:

Revlon 45 Days 2-in-1 For Brave Reds 275ml og Revlon Nutri Color Creme 600 100ml.

Revlon 45 Days 2-in-1 Brave Reds:

Dette skønne to i én produkt er helt perfekt til farvet hår. Produktet er skabt på en innovativ formel, som tilfører farvepigmenter til håret, og derfor bevarer din smukke hårfarve i længere tid.

Virker utrolig skånsom, og bekæmper farvetabet når du vasker håret, så din hårfarve forbliver intens og glansfuld.

Produktet indeholder en helt unik formel, og virker rensende som en shampoo og blødgørende og plejende som en conditioner.

Indeholder ingen parabener eller sulfater, og har en neutral pH-værdi på 4,5. Efter brug vil du tydeligt kunne se og mærke forskel - farveintensiteten vil være ekstra stærk og glansfuld, og håret vil være tilført beskyttende antioxidanter, så dit hår bliver ekstra modstandsdygtigt, efter brug.

Indeholder UV-filtre som beskytter hårfarven mod at falme i solen.

Få silkeblødt og velplejet hår, uden at håret kommer til at virke tungt, og få maksimal beskyttelse til din hårfarve med Revlon 45 Days.

Denne variant Brave Reds er særligt til dig med røde nuancer i tonerne mellem .6 og .66.

Anvendelse:

Fordel produktet jævnt i vådt hår, skyl grundigt ud. Fordel derefter jævnt i håret igen, og lad nu virke i 2 minutter. Skyl grundigt ud, og nyd din smukke hårfarve.

 

Revlon Nutri Color Creme 600 100ml:

Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød.

Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.
Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende).

Tip fra vores frisør:

"Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve"

OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner.


Anvendelse af Revlon Nutri color creme:

Påføres i vådt hår og lad produktet indvirke i 15 minutter. Skyl grundigt.

én tube rækker til 4-6 behandlinger

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Revlon The Color Dream Team - Brave Reds
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.