Revlon Nutri Color Creme 411 (UU)

250 ml

spar52%

Din pris 95,00 kr Førpris 199,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Farvebombe 411 har farven BROWN. Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød. Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov. Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende). Anvendelse: Påfør cremen i nyvasket håndklædetørt hår (det anbefales at bruge handsker til mørke eller intense toner) Lad cremen virke i 3 minutter, skyl ud. Tip fra vores frisør: "Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve. Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :) Mvh. Kris"  I hver farvebombe er der nok til 10-15 gange. OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner. Dosis: 6 pumpetryk til kort hår9 pumpetryk til mellemlangt 12 pumpetryk til langt hår
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Farvebomber Revlon Nutri Color Creme Revlon 250 ml Fugtgivende

Beskrivelse

Farvebombe 411 har farven BROWN.

Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød.

Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov.

Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.
Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende).


Anvendelse: 
Påfør cremen i nyvasket håndklædetørt hår (det anbefales at bruge handsker til mørke eller intense toner) Lad cremen virke i 3 minutter, skyl ud.

Tip fra vores frisør:

"Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve.

Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :)

Mvh. Kris" 

I hver farvebombe er der nok til 10-15 gange.

OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner.

Dosis:

6 pumpetryk til kort hår
9 pumpetryk til mellemlangt 
12 pumpetryk til langt hår

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Revlon Nutri Color Creme 411 (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord