Revlon Nutri Color Creme 200,

spar50%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager
Farvebombe 200 er VIOLET. Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød. Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov. Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende). Anvendelse: Påfør cremen i nyvasket håndklædetørt hår (det anbefales at bruge handsker til mørke eller intense toner) Lad cremen virke i 3 minutter, skyl ud. Tip fra vores frisør: "Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve. Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :) Mvh. Kris"  I hver farvebombe er der nok til 10-15 gange. OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner. Dosis: 6 pumpetryk til kort hår9 pumpetryk til mellemlangt 12 pumpetryk til langt hår
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Farvebomber Revlon Revlon Nutri Color Creme Revlon 250 ml Fugtgivende

Beskrivelse

Farvebombe 200 er VIOLET.

Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød.

Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov.

Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.
Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende).


Anvendelse: 
Påfør cremen i nyvasket håndklædetørt hår (det anbefales at bruge handsker til mørke eller intense toner) Lad cremen virke i 3 minutter, skyl ud.

Tip fra vores frisør:

"Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve.

Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :)

Mvh. Kris" 

I hver farvebombe er der nok til 10-15 gange.

OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner.

Dosis:

6 pumpetryk til kort hår
9 pumpetryk til mellemlangt 
12 pumpetryk til langt hårSkriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration