RevitaLash Thickening Shampoo

spar22%

final_price
Din pris 215,00 kr Vejl. udsalgspris 279,00 kr
Status:På lager
En styrkende shampoo, der giver fornyet volumen til tyndt og fint hår.Shampooen har en fortykkende effekt på hårstråene, så dit hår vil få et mere fyldigt udseende.Shampooen er beriget med planteekstrakter og keratin, der opretholder en sund hovedbund, styrker hårstråene samt forbedrer deres tykkelse. Jojobaolie giver samtidig håret et fugtboost. Resultatet er sundt og velplejet hår, der føles mere fyldigt.Shampooen er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener, sulfater og ftalater.Anvendelse:Påfør shampooen i vådt hår, og massér den godt ind i hår og hovedbund. Lad shampooen virke i et par minutter, hvorefter du skyller med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en styrkende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Revitalash Fint hår 250 ml Styrkende Parabenefri og organisk Sulfatfri Til fint og tyndt hår Vegansk Volume

Beskrivelse

En styrkende shampoo, der giver fornyet volumen til tyndt og fint hår.

Shampooen har en fortykkende effekt på hårstråene, så dit hår vil få et mere fyldigt udseende.

Shampooen er beriget med planteekstrakter og keratin, der opretholder en sund hovedbund, styrker hårstråene samt forbedrer deres tykkelse. Jojobaolie giver samtidig håret et fugtboost. Resultatet er sundt og velplejet hår, der føles mere fyldigt.

Shampooen er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener, sulfater og ftalater.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår, og massér den godt ind i hår og hovedbund. Lad shampooen virke i et par minutter, hvorefter du skyller med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en styrkende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration