REN Rosa Centifolia - No. 1 Purity Cleansing Balm

100 ml

spar51%

Din pris 128,00 kr Vejl. udsalgspris 260,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne make-up fjerner er utrolig effektiv. Den klarer nemt at fjerne vandfast mascara, øjenskygge, eller en langtidsholdbar læbestift, uden at virke genstridig og hård for øjenområdet eller huden. Fjerner alt snavs og make-up og får huden til at virke befriet og frisk. Efterlader huden rolig i balance, og med en smuk glød. Tilfører en let fugt til vipperne, så de ikke tørrer ud og knækker. Anvendelse: Fordel produktet mellem hænderne, og gnid hænderne sammen. Massér ind på en tør hud i 1-2 minutter, tilføj en smule vand, og massér ind indtil produktet forvandler sig til en rense-mælk. Brug derefter den medfølgende renseklud, og sørg for at den er varm og fugtig, tør ansigtet efter med kluden og afslut med at skylle dit ansigt med varmt vand. For at rense make-uppen på øjenområdet af, lav da bløde strøg hen over dine lukkede øjenlåg, fordel evt produktet på en vatrondel.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Tilbehør Ansigtsrens Makeup fjerner Ren Rosa Centifolia Makeup fjerner Ren Skincare 100 ml Rensende Kombineret hud Normal hud

Beskrivelse

Denne make-up fjerner er utrolig effektiv. Den klarer nemt at fjerne vandfast mascara, øjenskygge, eller en langtidsholdbar læbestift, uden at virke genstridig og hård for øjenområdet eller huden.

Fjerner alt snavs og make-up og får huden til at virke befriet og frisk.

Efterlader huden rolig i balance, og med en smuk glød. Tilfører en let fugt til vipperne, så de ikke tørrer ud og knækker.

Anvendelse:

Fordel produktet mellem hænderne, og gnid hænderne sammen.

Massér ind på en tør hud i 1-2 minutter, tilføj en smule vand, og massér ind indtil produktet forvandler sig til en rense-mælk.

Brug derefter den medfølgende renseklud, og sørg for at den er varm og fugtig, tør ansigtet efter med kluden og afslut med at skylle dit ansigt med varmt vand.

For at rense make-uppen på øjenområdet af, lav da bløde strøg hen over dine lukkede øjenlåg, fordel evt produktet på en vatrondel.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:REN Rosa Centifolia - No. 1 Purity Cleansing Balm
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.