RefectoCil Lash & Brow Booster 2-In-1 Double Effect

6 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar26%

Din pris 388,00 kr Vejl. udsalgspris 525,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Få op til 56% længere vipper samt tykkere og fyldigere bryn, med denne innovative 2-i-1 vippe- og brynserum.Produktet er baseret på særligt udvalgte aktive ingredienser, der forbedrer vækstfaserne i hårstråene, som herved hjælper hårene til at blive både stærkere, tykkere og længere. Blandt disse ingredienser er vitaminet Biotin, som er kendt for sine vækstfremkaldende egenskaber, når det kommer til hår, vipper og bryn. Efte de første 5 ugers brug af denne serum vil du kunne se en effekt. Efter 10 uger vil effekten være bemærkelsesværdig. Produktet er dermatologisk testet, Oftalmologisk testet, fri for syntetiske hormoner, prostamid og parfume.  Anvendelse: Anvendes hver aften, efter du har fjernet din makeup og renset dit ansigt. Brug spidsen af "børsten" til at påføre en sparsom mængde på vippekanten, og brug den flade side til at påføre produkt på brynene. OBS. Denne vare kan ikke returneres af hygiejniske årsager, da den ikke er plomberet fra producentens side. Er denne vare til en gave kan du skrive dette i kommentarfeltet, og så vil denne blive lagt i en plomberingspose. Såfremt plomberingsposen ikke er åbnet, kan varen returneres.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Øjne Øjenbryn Mascara Øjenbryns serum RefectoCil 6 ml Styrkende

Beskrivelse

Få op til 56% længere vipper samt tykkere og fyldigere bryn, med denne innovative 2-i-1 vippe- og brynserum.

Produktet er baseret på særligt udvalgte aktive ingredienser, der forbedrer vækstfaserne i hårstråene, som herved hjælper hårene til at blive både stærkere, tykkere og længere. 

Blandt disse ingredienser er vitaminet Biotin, som er kendt for sine vækstfremkaldende egenskaber, når det kommer til hår, vipper og bryn. 

Efte de første 5 ugers brug af denne serum vil du kunne se en effekt. Efter 10 uger vil effekten være bemærkelsesværdig. 

Produktet er dermatologisk testet, Oftalmologisk testet, fri for syntetiske hormoner, prostamid og parfume. 

Anvendelse:

Anvendes hver aften, efter du har fjernet din makeup og renset dit ansigt. 

Brug spidsen af "børsten" til at påføre en sparsom mængde på vippekanten, og brug den flade side til at påføre produkt på brynene. 

OBS. Denne vare kan ikke returneres af hygiejniske årsager, da den ikke er plomberet fra producentens side. Er denne vare til en gave kan du skrive dette i kommentarfeltet, og så vil denne blive lagt i en plomberingspose. Såfremt plomberingsposen ikke er åbnet, kan varen returneres.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:RefectoCil Lash & Brow Booster 2-In-1 Double Effect
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.