RefectoCil Lash & Brow Styling Kit

Bedømmelse:
60% of 100
Din pris 198,00 kr Vejl. udsalgspris 219,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Ønsker du et smukt, udtryksfuldt look er dette sæt perfekt til dig. Det indeholder alt hvad du har brug for, med hensyn til bryn- og vippe farvning.  Refectocil er enkelt og sikkert at anvende. Fremhæver din skønhed, med et fantastisk farveresultat. Har en super hurtig virkning, og resultatet holder i op til 6 uger.  Sættet indeholder: 2x 15ml RefectoCil farver, i farverne Naturlig brun og Blå/sort. Bliv ikke skræmt af det blå i den sorte farve, den blå pigment gør den sorte farve mere dyb og intens. 1x 100ml Oxidant 3% liquid, en stabiliserende væske der bruges til at aktivere øjenvippe- og bryn farve. 4x hårfjerningsstrimler, der lader dig forme de smukkeste bryn samt 4 ekstra strips. 1x Silicone Pads, et lille stykke silikone som vil beskytte huden for farven du anvender på øjenvipperne.  1x Mini cosmetic dish, en praktisk lille skål til blanding af produkterne. Anvendelse: Forberedelse: Sørg for at dine vipper og bryn er helt fri for makeup, samt at de er helt tørre og fedtfri, for at få det mest optimale resultat. Her anbefaler vi at anvende en makeupfjerner uden olie.Silincone Pads: Påfør silicone pads under dine nederste øjenvipper, så tæt på vippekanten som muligt, og med den skinnende side ind mod huden. Her anbefaler vi at påføre underlagscremen RefectoCil Creme, på de nederste øjenlåg og på undersiden af dine Silicone pads. Tilberedning: Umiddelbart før farvningen røres RefectoCil farven og 10 dråber RefectoCil Oxidant Liquid sammen til en cremeagtig konsistens, i din RefectoCil Cosmetic Dish. Benyt den vedlagte farvestav. Application Stick. Farvning: Når du har lukket øjnene, påføres farven på vipperne med farvestaven, indtil de er fuldstændigt dækket af farve. Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene. NB! Påfør altid i brynenes vokseretning.Trækketid: 5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet. Eventuel rengøring af øjenbrynene: Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en tør vat rondel, for derefter at slutrengøre med både vat rondel og lunkent vand. Hvis der er kommet farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Color Cleanser. Du må ikke bruge Color Cleanser direkte på vipperne og lige omkring øjenzonen. Rengøring af vipperne: Efter endt trækketid fjerner du dine silicone pads forsigtigt i pilens retning. Med en tør vat rondel fjernes overskydende farve, for derefter at slutrengøre med både vat rondel og lunkent vand. Du skal blive ved med at holde øjnene lukkede, indtil rengøringen er helt færdig.Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af farverne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Makeup Hårfarver & Tilbehør Øjne Øjenbryn Øjenvippefarve Øjenbrynsfarve RefectoCil Beskyttende

Beskrivelse

Ønsker du et smukt, udtryksfuldt look er dette sæt perfekt til dig. Det indeholder alt hvad du har brug for, med hensyn til bryn- og vippe farvning. 

Refectocil er enkelt og sikkert at anvende. Fremhæver din skønhed, med et fantastisk farveresultat.

Har en super hurtig virkning, og resultatet holder i op til 6 uger. 

Sættet indeholder:

2x 15ml RefectoCil farver, i farverne Naturlig brun og Blå/sort. Bliv ikke skræmt af det blå i den sorte farve, den blå pigment gør den sorte farve mere dyb og intens.

1x 100ml Oxidant 3% liquid, en stabiliserende væske der bruges til at aktivere øjenvippe- og bryn farve. 

4x hårfjerningsstrimler, der lader dig forme de smukkeste bryn samt 4 ekstra strips.

1x Silicone Pads, et lille stykke silikone som vil beskytte huden for farven du anvender på øjenvipperne. 

1x Mini cosmetic dish, en praktisk lille skål til blanding af produkterne.

Anvendelse:

Forberedelse: Sørg for at dine vipper og bryn er helt fri for makeup, samt at de er helt tørre og fedtfri, for at få det mest optimale resultat. Her anbefaler vi at anvende en makeupfjerner uden olie.

Silincone Pads: Påfør silicone pads under dine nederste øjenvipper, så tæt på vippekanten som muligt, og med den skinnende side ind mod huden. Her anbefaler vi at påføre underlagscremen RefectoCil Creme, på de nederste øjenlåg og på undersiden af dine Silicone pads. 

Tilberedning: Umiddelbart før farvningen røres RefectoCil farven og 10 dråber RefectoCil Oxidant Liquid sammen til en cremeagtig konsistens, i din RefectoCil Cosmetic Dish. Benyt den vedlagte farvestav. 

Application Stick. Farvning: Når du har lukket øjnene, påføres farven på vipperne med farvestaven, indtil de er fuldstændigt dækket af farve. Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene. NB! Påfør altid i brynenes vokseretning.

Trækketid: 5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet. 

Eventuel rengøring af øjenbrynene: Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en tør vat rondel, for derefter at slutrengøre med både vat rondel og lunkent vand. Hvis der er kommet farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Color Cleanser. Du må ikke bruge Color Cleanser direkte på vipperne og lige omkring øjenzonen. 

Rengøring af vipperne: Efter endt trækketid fjerner du dine silicone pads forsigtigt i pilens retning. Med en tør vat rondel fjernes overskydende farve, for derefter at slutrengøre med både vat rondel og lunkent vand. Du skal blive ved med at holde øjnene lukkede, indtil rengøringen er helt færdig.

Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af farverne.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:RefectoCil Lash & Brow Styling Kit
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.