Ref Cool Silver Shampoo

750 ml

spar32%

Din pris 229,00 kr Vejl. udsalgspris 339,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En sulfatfri silver shampoo, der plejer og styrker håret, alt i mens den går ind og neutraliserer uønsket gulligt skær.Shampooen er mest effektiv i afbleget eller lysnet hår. Ved brug af REF Cool Silver Shampoo, der indeholder violetter pigmenter, opnås der et hvidt/gråt look med et koldt sølvskær.Shampooen indeholder quinoaproteiner, der styrker håret.Efterlade dit hår blødt og med en flot kold farve.Denne shampoo har duft fra blåbærolie.Produktet er 100% vegansk, sulfatfri, parabenefri og cruelty freeAnvendelse:Anvendes 1-2 gange om ugen eller efter behov. Shampooen masseres grundigt ind i fugtigt hår, til den skummer op. Lad sidde i 1-5 minutter, alt efter hårets sugeevne og porøsitet. Skyl derefter grundigt ud og afslut med conditioner.Husk at vaske hænder efter brug eller anvend engangshandsker. BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Ref Blondt og lysnet hår Farvet hår 750 ml Parabenefri Sulfatfri Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

En sulfatfri silver shampoo, der plejer og styrker håret, alt i mens den går ind og neutraliserer uønsket gulligt skær.

Shampooen er mest effektiv i afbleget eller lysnet hår. 

Ved brug af REF Cool Silver Shampoo, der indeholder violetter pigmenter, opnås der et hvidt/gråt look med et koldt sølvskær.

Shampooen indeholder quinoaproteiner, der styrker håret.

Efterlade dit hår blødt og med en flot kold farve.

Denne shampoo har duft fra blåbærolie.

Produktet er 100% vegansk, sulfatfri, parabenefri og cruelty free

Anvendelse:

Anvendes 1-2 gange om ugen eller efter behov. Shampooen masseres grundigt ind i fugtigt hår, til den skummer op. Lad sidde i 1-5 minutter, alt efter hårets sugeevne og porøsitet. Skyl derefter grundigt ud og afslut med conditioner.

Husk at vaske hænder efter brug eller anvend engangshandsker. 

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:REF Cool Silver Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.