Redken Shot Phase Smooth Lock Deep Treatment (U)

500 ml

479,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Redken Shot Phase Smooth lock deep treatment fra Chemistry System Anti Frizz Shot 500ml er fase 1 som giver dit hår maximal intensiv pleje. Kuren er til tørt og uregerligt hår. Brug 15-20 ml. af ShotPhase i håndklædetørt hår og lad det virke i 5 minutter. Forsegl derefter håret med 15-20 spray af PHix Phase 3,5 eller 5,5 (se mere under disse produkter i shoppen) som fordeles godt i håret. Sprayen vil udligne hårets PH-værdi. Virketiden er 1-2 minutter. Med en blanding af aminosyrer, hvede-protein og citronsyre, vil denne behandling hjælpe til at styrke hårfibre og vil beskytte mod at knække. Dette produkt skal skylles grundigt ud af dit hår. Der anbefales derefter brug af en kur fra Redken, som vil behandle håret med fugt og glans. Se de mange kure her i shoppen - f.eks. Buttertreat fra Smooth DownOBS! Dette produkt kan variere en smule i designet fra Smooth Down, til Smooth Lock, indholdet af produktet er dog det samme.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Redken Chemistry System Redken Skadet og slidt hår Tørt hår 500 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår

Beskrivelse

Redken Shot Phase Smooth lock deep treatment fra Chemistry System Anti Frizz Shot 500ml er fase 1 som giver dit hår maximal intensiv pleje. Kuren er til tørt og uregerligt hår. Brug 15-20 ml. af ShotPhase i håndklædetørt hår og lad det virke i 5 minutter. Forsegl derefter håret med 15-20 spray af PHix Phase 3,5 eller 5,5 (se mere under disse produkter i shoppen) som fordeles godt i håret. Sprayen vil udligne hårets PH-værdi. Virketiden er 1-2 minutter. Med en blanding af aminosyrer, hvede-protein og citronsyre, vil denne behandling hjælpe til at styrke hårfibre og vil beskytte mod at knække. Dette produkt skal skylles grundigt ud af dit hår.

Der anbefales derefter brug af en kur fra Redken, som vil behandle håret med fugt og glans. Se de mange kure her i shoppen - f.eks. Buttertreat fra Smooth Down

OBS!

Dette produkt kan variere en smule i designet fra Smooth Down, til Smooth Lock, indholdet af produktet er dog det samme.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Redken Shot Phase Smooth Lock deep treatment (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord