Redken Full Effect 04 (U)

250 ml

63%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 240,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Dette fantastiske volumen produkt besidder kombinationen af de volumengivende fordele ved en mousse og de plejende fordele ved et hårpleje produkt. Redken Full effect 04 har mange fodele som Marengs-lignende mousse som booster volumen fra rod til spids. Ultra-let på håret og med plejende formel der efterlader håret blødt og regerligt.Full effect rummer det unikke Volume Lock Complex som indeholder styling polymerer for øjeblikkelig hukommelse af formen og bomulds ekstrakts omgiver ekstra volumen. Med UV filtre beskytter den håret imod udefrakommende faktorer. E vitamin som hjælper med at modvirke at hårfarven falmer.Den anvendelse af alle hårtyper i fugtigt hår og føntørres BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Redken Styling Redken 250 ml Beskyttende Plejende Volume

Beskrivelse

Dette fantastiske volumen produkt besidder kombinationen af de volumengivende fordele ved en mousse og de plejende fordele ved et hårpleje produkt.

Redken Full effect 04 har mange fodele som Marengs-lignende mousse som booster volumen fra rod til spids. Ultra-let på håret og med plejende formel der efterlader håret blødt og regerligt.

Full effect rummer det unikke Volume Lock Complex som indeholder styling polymerer for øjeblikkelig hukommelse af formen og bomulds ekstrakts omgiver ekstra volumen. Med UV filtre beskytter den håret imod udefrakommende faktorer. E vitamin som hjælper med at modvirke at hårfarven falmer.

Den anvendelse af alle hårtyper i fugtigt hår og føntørres

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Redken Full Effect 04 (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord