Redken Clear Moisture Conditioner (U)

1000 ml

spar79%

Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 796,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Redken Clear Moisture Conditioner genopbygger og genskaber fugtighedsbalancen i håret. Clear Moisture balsam indeholder det nye Micro-Moisture Complex, som leverer intensiv fugt for at rebalancere hårets interne og eksterne fugtniveauer. Glukosamin sukker og aminosyrer genopretter den interne fugt uden at tynge. Olie af abrikoskerne og glycerin lægger sig på skællaget og binder en optimal mængde fugt til håret.Husk evt. tilkøb af pumpe.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Redken Clear Moisture Redken 1000 ml Redken Skadet og slidt hår Tørt hår 1000 ml Mod skadet og slidt hår

Beskrivelse

Redken Clear Moisture Conditioner genopbygger og genskaber fugtighedsbalancen i håret. Clear Moisture balsam indeholder det nye Micro-Moisture Complex, som leverer intensiv fugt for at rebalancere hårets interne og eksterne fugtniveauer. Glukosamin sukker og aminosyrer genopretter den interne fugt uden at tynge. Olie af abrikoskerne og glycerin lægger sig på skællaget og binder en optimal mængde fugt til håret.

Husk evt. tilkøb af pumpe.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Redken Clear Moisture Conditioner (U)
Din rating
Måske synes du også om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.