Piz Buin Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF 15

200 ml

spar36%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 139,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Super let solspray til hele kroppen, der beskytter din hud med en solfaktor på 15. Ønsker du derfor at beskytte din hud og give den ekstra pleje og fugt, så er denne hurtigabsoberende solspray det perfekte valg for dig. Produktet trænger hurtigt ind i huden, efterlader ingen hvide mærker og fedter ikke. Dette produkt passer perfekt i strandtasken med on/off funktion indbygget i låget, der gør det langt nemmere at transportere, når du skal på farten. Piz Buins Solspray er derudover vand- og svedresistent, og du er derfor sikret fuld beskyttelse, selv når du opholder dig i vand. Beskytter både mod UVA og UVB stråler. AnvendelseFordel et let lag udover de steder på kroppen, der skal eksponeres for solstråler. Vær ekstra opmærksom på udsatte områder som skuldre, pande og næse. TipOphold dig ikke i solen for længe ad gangen og undgå soleksponering, når strålerne er kraftigst mellem 12 og 15, også selvom du benytter solcreme.Oplever du rødme eller irritation er skaden sket, og dette kan solcreme ikke rette op på. Undgå derfor yderligere ophold i solen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Solpleje Solcreme Piz Buin 200 ml Beskyttende Solpleje Fedtet hud Kombineret hud Moden hud Normal hud Pigmenteret hud Problematisk hud Sart hud/Sensitiv hud Tør hud Uren hud

Beskrivelse

Super let solspray til hele kroppen, der beskytter din hud med en solfaktor på 15. Ønsker du derfor at beskytte din hud og give den ekstra pleje og fugt, så er denne hurtigabsoberende solspray det perfekte valg for dig. Produktet trænger hurtigt ind i huden, efterlader ingen hvide mærker og fedter ikke.

Dette produkt passer perfekt i strandtasken med on/off funktion indbygget i låget, der gør det langt nemmere at transportere, når du skal på farten. Piz Buins Solspray er derudover vand- og svedresistent, og du er derfor sikret fuld beskyttelse, selv når du opholder dig i vand.

Beskytter både mod UVA og UVB stråler.

Anvendelse
Fordel et let lag udover de steder på kroppen, der skal eksponeres for solstråler. Vær ekstra opmærksom på udsatte områder som skuldre, pande og næse.

Tip
Ophold dig ikke i solen for længe ad gangen og undgå soleksponering, når strålerne er kraftigst mellem 12 og 15, også selvom du benytter solcreme.
Oplever du rødme eller irritation er skaden sket, og dette kan solcreme ikke rette op på. Undgå derfor yderligere ophold i solen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Piz Buin Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF 15
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.