Philips Avent Babyalarm SCD501

spar34%

Din pris 395,00 kr Vejl. udsalgspris 599,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne babyalarm har en smart ECO-tilstand som automatisk mindsker sendestyrke, hvilket forøger dit batteries levetid. Jo tættere du er på barnet, jo mindre strøm vil alarmen bruge og samtidig vil du stadig have en perfekt forbindelse. På forældreenheden er der en alarm, der vil give dig besked så snart du er uden for rækkevidde, eller hvis strømniveaut på alarmen er lav, derfor er du altid sikret en sikker forbindelse med din baby. Lydniveauindikator angiver så snart din baby laver lyde. Lyset i alarmen aktiveres for at angive lydniveauet i dit barns værelse, også selvom lyden på forældreenheden er dæmpet. Alarmen har en indendørs rækkevidde på 50 meter og en udendørs rækkevidde på 300 meter. Forældreenheden kan både anvendes med strøm fra lysnettet eller med batterier, så du får en større mobilitet. ( Anvend ikke-genopladelige 1,5 V R6 AA-alkalinebatterier eller to genopladelige 1,2 V R6 AA-batterier) Babyenheden skal have strøm via kabel og har ikke batteri. Skabt på DECT-teknologi som giver en sikker og privat forbindelse uden interferens fra andre babyalarmer eller telefoner. Datakryptering sørger for at det kun er dig der kan høre din baby. Opnå en meget klar lyd med alarmen, hvad enten det er et lille hik eller kluk, vil du tydeligt kunne høre din baby. Forældre enheden har en driftstid på op til 24 timer trådløs roaming, før at du skal genoplade den. Bemærk at dette afhænger af hvilke type batterier der er anvendt. Enheden har et varmt natlys som kan virke beroligende på dit barn.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Børn Børne- & Babyudstyr Philips Beroligende

Beskrivelse

Denne babyalarm har en smart ECO-tilstand som automatisk mindsker sendestyrke, hvilket forøger dit batteries levetid.

Jo tættere du er på barnet, jo mindre strøm vil alarmen bruge og samtidig vil du stadig have en perfekt forbindelse.

På forældreenheden er der en alarm, der vil give dig besked så snart du er uden for rækkevidde, eller hvis strømniveaut på alarmen er lav, derfor er du altid sikret en sikker forbindelse med din baby.

Lydniveauindikator angiver så snart din baby laver lyde. Lyset i alarmen aktiveres for at angive lydniveauet i dit barns værelse, også selvom lyden på forældreenheden er dæmpet.

Alarmen har en indendørs rækkevidde på 50 meter og en udendørs rækkevidde på 300 meter.

Forældreenheden kan både anvendes med strøm fra lysnettet eller med batterier, så du får en større mobilitet. ( Anvend ikke-genopladelige 1,5 V R6 AA-alkalinebatterier eller to genopladelige 1,2 V R6 AA-batterier)

Babyenheden skal have strøm via kabel og har ikke batteri.

Skabt på DECT-teknologi som giver en sikker og privat forbindelse uden interferens fra andre babyalarmer eller telefoner. Datakryptering sørger for at det kun er dig der kan høre din baby.

Opnå en meget klar lyd med alarmen, hvad enten det er et lille hik eller kluk, vil du tydeligt kunne høre din baby.

Forældre enheden har en driftstid på op til 24 timer trådløs roaming, før at du skal genoplade den. Bemærk at dette afhænger af hvilke type batterier der er anvendt.

Enheden har et varmt natlys som kan virke beroligende på dit barn.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philips Avent Babyalarm SCD501
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.