Philip B Weightless Volumizing Shampoo

220 ml

Bedømmelse:
100% of 100
Din pris 295,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En vægtløs og volumengivende shampoo til fint hår.Denne shampoo renser skånsomt håret samt giver det et løft ved rødderne. Hårets naturlige fugt bevares, da shampooen er meget blid. Derfor er shampooen desuden velegnet til farvet og kemisk behandlet hår.Shampooen er beriget med magnolieblomster, hvis molekyler fjerner snavs og olie fra hovedbunden. Shampooen er desuden fri for parabener.Anvendelse: Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en volumengivende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Philip B 220 ml Parabenefri Volume

Beskrivelse

En vægtløs og volumengivende shampoo til fint hår.
Denne shampoo renser skånsomt håret samt giver det et løft ved rødderne. Hårets naturlige fugt bevares, da shampooen er meget blid. Derfor er shampooen desuden velegnet til farvet og kemisk behandlet hår.
Shampooen er beriget med magnolieblomster, hvis molekyler fjerner snavs og olie fra hovedbunden. Shampooen er desuden fri for parabener.
Anvendelse: 
Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en volumengivende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philip B Weightless Volumizing Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.