Philip B Shin Shine Blow-Drying Mist (U)

55 ml

spar34%

Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 255,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
PHILIP B Shin Shine Mist er et alsidigt sprayprodukt, med aromatisk essens af grøn tomat, der øger hårets glans og eliminerer filtret hår. Med Shin Shine Mist kan du nemt børste selv det mest filtret hår ud, når du med let hånd har sprayet produktet på håndklædetørt hår. Shin Shine er et sprayprodukt, der giver en glansfuld finish, og som takket være sin antivandabsorberende evne effektivt forhindrer fugten i at trænge ind i hårstrået igen efter føntørring, så håret får en glat, beskyttende finish. PHILIP B Shin Shine Mist tilfører fugt, forynger og genopretter, alt imens den beskytter håret med en tiltrængt fugtbarriere, så dit hår kan stråle uhindret!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Philip B 55 ml Beskyttende Glansgivende

Beskrivelse

PHILIP B Shin Shine Mist er et alsidigt sprayprodukt, med aromatisk essens af grøn tomat, der øger hårets glans og eliminerer filtret hår.

Med Shin Shine Mist kan du nemt børste selv det mest filtret hår ud, når du med let hånd har sprayet produktet på håndklædetørt hår.

Shin Shine er et sprayprodukt, der giver en glansfuld finish, og som takket være sin antivandabsorberende evne effektivt forhindrer fugten i at trænge ind i hårstrået igen efter føntørring, så håret får en glat, beskyttende finish.

PHILIP B Shin Shine Mist tilfører fugt, forynger og genopretter, alt imens den beskytter håret med en tiltrængt fugtbarriere, så dit hår kan stråle uhindret!

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philip B Shin Shine Blow-Drying Mist (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.