Philip B Gentle Conditioning Shampoo

220 ml

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 289,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Shampoo uden duft, som er lækker og føles fløjlsblød. Indeholder en let blanding af fugtgivende afrikansk shea butter, humle, nælde og kulsukker. Beriget med panthenol (vitamin B5) tilfører afrikansk shea butter tiltrængt fugtighed til tørt og kedeligt hår, styrker og genopretter elasticiteten og forhindrer at håret knækker. En nænsom formel med en pH-værdi på 5,5, der er så mild, at hele familien kan bruge den. Shampooen gør det nemmere at sætte håret, og giver fugt og glans uden at håret mister sin volumen. Også rigtig god til farvet hår. En vidunderlig shampoo, der kan bruges til alle hårtyper hver eneste dag.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Philip B Alle Hårtyper Farvet hår 220 ml Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Parfumefri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Shampoo uden duft, som er lækker og føles fløjlsblød. Indeholder en let blanding af fugtgivende afrikansk shea butter, humle, nælde og kulsukker.
Beriget med panthenol (vitamin B5) tilfører afrikansk shea butter tiltrængt fugtighed til tørt og kedeligt hår, styrker og genopretter elasticiteten og forhindrer at håret knækker.
En nænsom formel med en pH-værdi på 5,5, der er så mild, at hele familien kan bruge den.
Shampooen gør det nemmere at sætte håret, og giver fugt og glans uden at håret mister sin volumen. Også rigtig god til farvet hår.
En vidunderlig shampoo, der kan bruges til alle hårtyper hver eneste dag.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philip B Gentle Conditioning Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.