Håndsæbe

91 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje
  • Hårfjerning
  • Tandpleje & Mundpleje
  • Hygiejne
  • Sex & Samliv
  • Tilbehør
Brands
Brands
 1. Arganour
 2. Astonish
 3. Compagnie De Provence
 4. Dove
 5. Ecooking
 6. Evolve
 7. Klar
 8. LUX
 9. Maria Nila
 10. Miqura
 11. Nivea
 12. Patisserie De Bain
 13. Paul Mitchell
 14. Philip B
 15. Rituals
 16. The Luxury Bathing Company
 17. Weleda
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse
 2. XL-størrelse
Pris
Pris
-

91 Produkter

Side
pr. side

Håndsæbe

Det er vigtigt at holde dine hænder rene. De opsamler mange bakterier i løbet af en dag, så derfor er det ekstra vigtigt at du ikke blot vasker dem med vand, men også med sæbe. Bakterier og snavs kan komme mange steder fra. Det kommer både ved berøring af ting, overflader og andre mennesker. Derudover er nogle af de helt store bakterie spredere ting som din mobil, madvarer, toilettet og pengesedler. Det er ikke nemmere af at man ikke kan se bakterierne, men ved brug af håndsæbe imødekommer du heldigvis det.

Flydende håndsæbe

Flydende håndsæbe er med tiden blev de mest almindelige valg af sæbe i de danske hjem. Udvalget af flydende håndsæbe er stort. Her hos beautycos har vi sørget for at du har mere end 50 forskellige flydende håndsæber at vælge mellem. For at du frit kan vælge med god samvittighed, har vi sørget for at holde priserne helt nede. Så har alle rød til en lækker flydende håndsæbe og dine hænder vil være taknemmelig for at du tager dig af dem og dermed undgår alle bakterierne.  

Fast håndsæbe

Fast håndsæbe har altid været her, så længe man har talt om håndsæbe. Det er en sand klassiker indenfor sæbe. Fast håndsæbe findes i mange forskellige former, dufte og størrelser. Her hos Beautycos har vi samlet et udvalg til dig med 19 forskellige faste håndsæber. Så har du et bredt udvalg og kan vælge den du helst vil have, uden at skulle nøjes. Vores priser på fast håndsæbe er så lave, at alle kan være med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.