Håndsæbe

Håndsæbe

I Danmark har der aldrig været så meget fokus på god hygiejne og sæbe, som der har været siden Corona pandemien kom. Det er meget vigtigt at vaske hænderne grundigt med en god håndsæbe, så håndhygiejnen hele tiden er i orden, og man undgår ...

Læs mere

89 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1743 varer
  • Hårfjerning 588 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 312 varer
  • Hygiejne 254 varer
  • Sex & Samliv 103 varer
  • Tilbehør 381 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

89 Produkter

Side
pr. side

Håndsæbe

Det er vigtigt at holde dine hænder rene. De opsamler mange bakterier i løbet af en dag, så derfor er det ekstra vigtigt at du ikke blot vasker dem med vand, men også med sæbe. Bakterier og snavs kan komme mange steder fra. Det kommer både ved berøring af ting, overflader og andre mennesker. Derudover er nogle af de helt store bakteriespredere ting som din mobil, madvarer, toilettet og pengesedler. Det er ikke nemmere af at man ikke kan se bakterierne, men ved brug af håndsæbe imødekommer du heldigvis det.

Flydende håndsæbe

Flydende håndsæbe er med tiden blev de mest almindelige valg af sæbe i de danske hjem. Udvalget af flydende håndsæbe er stort. Her hos BEAUTYCOS har vi sørget for, at du har mere end 50 forskellige flydende håndsæber at vælge mellem. For at du frit kan vælge med god samvittighed, har vi sørget for at holde priserne helt nede. Så har alle råd til en lækker flydende håndsæbe og dine hænder vil være taknemmelig for at du tager dig af dem og dermed undgår alle bakterierne.  

Fast håndsæbe

Fast håndsæbe har altid været her, så længe man har talt om håndsæbe. Det er en sand klassiker indenfor sæbe. Fast håndsæbe findes i mange forskellige former, dufte og størrelser. Her hos BEAUTYCOS har vi samlet et udvalg til dig med 19 forskellige faste håndsæber. Så har du et bredt udvalg og kan vælge den du helst vil have, uden at skulle nøjes. Vores priser på fast håndsæbe er så lave, at alle kan være med.

Håndsæbe

I Danmark har der aldrig været så meget fokus på god hygiejne og sæbe, som der har været siden Corona pandemien kom. Det er meget vigtigt at vaske hænderne grundigt med en god håndsæbe, så håndhygiejnen hele tiden er i orden, og man undgår spredning af bakterier. Håndsæbe er dog ikke meningen kun at skulle bruges af hygiejniske årsager. Håndsæbe kan være super dejligt og velduftende at bruge. Gå derfor på opdagelse i vores lækre udvalg af håndsæbe og forkæl dig selv eller pynt badeværelset med en flot håndsæbe. 

Stort udvalg af flydende håndsæbe

Hos BEAUTYCOS finder du både håndsæbe i flydende og fast form. Du finder alt fra moderigtig og luksuriøs håndsæbe fra Rituals og Maria Nila til den prisvenlige Dove håndsæbe bar og selvfølgelig også den børnevenlige håndsæbe med din yndlings tegneseriefigur fra Pyjamasheltene.

Rituals håndsæbe

Ønsker du et luksuriøst håndsæbe mærke, så er Rituals håndsæbe det oplagte valg til dig. I Rituals serien finder du fantastiske håndsæber, se f.eks. The Ritual Of Dao Silent Hand Wash, hvor duften er baseret på hvid lotus og yi yi ren. The Ritual Of Sakura Blossoming Hand Wash har den skønne duft fra rismælk og kirsebærblomst. The Ritual of Happy Buddha Hand Wash indeholder duften af sød appelsin og cedertræ. Er du mere til duften af hellig lotus og økologisk hvid te, så er denne The Ritual Of Karma Hand Wash håndsæbe til dig. 

Se hele udvalget af Rituals håndsæbe her. 

Maria Nila

Et andet helt fantastisk håndsæbe brand er Maria Nila. Her hos BEAUTYCOS kan du spare op til 22% på disse håndsæber. De er 100% veganske og skummer dejligt op, på samme tid med at de dufter vidunderligt. Vælg mellem duftene Maria Nila Hand Soap Ginger, som dufter dejligt af friskpresset ingefær eller Maria Nila Hand Soap Bouquet, som dufter skønt af blomsterduft. Til sidst Maria Nila Hand Soap Breeze, som dufter dejligt af en varm sommerbrise. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord