Håndsprit

Håndsprit

Håndsprit fungerer rigtig godt imod bakterier og virusser. Håndsprit med over 80% ethanol kan gå ind og fjerne de bakterier og virusser du har på dine håndflader effektivt. Det er vigtigt at der som minimum er 80% ethanol i håndspritten, da den ellers ikke vil virke lige så effektivt.

Når du skal bruge håndsprit, er det vigtigt at dine hænder er helt tørre. Når du smører håndspritten ud i dine hænder, er det vigtigt at du fordeler det over hele overfladen på begge dine hænder og masserer det ud, indtil dine håndflader igen er tørre, for at få den fulde effekt af håndspritten.

Håndsprit gel

Hos BEAYTYCOS finder du både billige gel håndsprit, samt i spray form. Begge former virker utrolig godt til bakterier og virusser. Ved en gel håndsprit vil du opleve en mere flydende og cremet konsistent, hvor en håndsprit føles mere fin og let. Begge dele er godkendte og dræber bakterier.  

Håndsprit til tasken

I Danmark har du mulighed for benyttelse af håndsprit, de fleste steder du tager hen. Dog kan du komme ud for, at der ikke står håndsprit tilgængeligt. Det kan derfor være rigtig dejligt, at have en lille håndsprit med til tasken. Hos BEAUTYCOS finder du flere velduftende rejsestørrelser af håndsprit til tasken. Det er muligt at købe 30 ml håndsprit med duftende cherry, lime, unicorn edition (med neutral duft af Aloe Vera). Alle tre håndsprit er veganske med aloe vera, som også findes i et mix af 3 stk. håndsprit. Håndsprit til tasken i 50 ml, kan du hos BEAUTYCOS finde to brands. En velduftende håndsprit fra Mom & ME, samt en håndsprit spray fra The Organic Pharmacy

23 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje
  • Hårfjerning
  • Tandpleje & Mundpleje
  • Hygiejne
  • Sex & Samliv
  • Tilbehør
Brands
Brands
 1. Apovida
 2. Ascet
 3. EP
 4. Evolve
 5. Idrofil
 6. Merci Handy
 7. Miqura
 8. Mum And Me
 9. NielsPlus
 10. Stenago
 11. The Organic Pharmacy
 12. Touchland
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse
Pris
Pris
-
Hudtype
 1. Merci Handy MIX 4 stk
  Merci Handy MIX 4 stk
  object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#8655 (5) { ["amount":protected]=> float(99) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(19.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } } object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#8508 (5) { ["amount":protected]=> float(99) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(19.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } }
  99,00 kr
 2. 50 stk. EP Mundbind Type II 3-lags + 1 stk. Ascet Hand Sanitizer Gel
  50 stk. EP Mundbind Type II 3-lags + 1 stk. Ascet Hand Sanitizer Gel
  object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#8350 (5) { ["amount":protected]=> float(139) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(27.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } } object(Magento\Framework\Pricing\Amount\Base)#8275 (5) { ["amount":protected]=> float(139) ["baseAmount":protected]=> NULL ["totalAdjustmentAmount":protected]=> NULL ["adjustmentAmounts":protected]=> array(1) { ["tax"]=> float(27.800001) } ["adjustments":protected]=> array(0) { } }
  139,00 kr

23 Produkter

pr. side

Hvordan virker håndsprit?

Når du desinficerer dine hænder med håndsprit, dræber den de bakterier og virusser, der er på din håndflade. Spritten går ind og ødelægger de mikroorganismer der er på dine håndflader så snart disse kommer i kontakt med håndspritten. Det er alkoholen i håndspritten der giver denne effekt. Molekylerne i alkoholen går ind og sætter sig i bakterierne og virusserne, så de kollapser og dermed forsvinder.

For at få mest muligt ud af håndspritten på dine hænder, skal du fordele spritten ud over begge dine hænder indtil spritten er tørret ind.

Touchland

Touchland håndsprit er effektivt for dig der gerne vil have bakteriefrie håndflader. Køb håndspritten på vores webshop nu og få det leveret hurtigst muligt. Vi har i blandt vores udvalg af håndsprit blandt andet 8 forskellige varianter af Touchland, som hver har deres unikke duft.

Billig håndsprit

Kvalitets Håndsprit behøves ikke at være dyrt. Her hos Beautycos har vi villig håndsprit på lager og vi har flere forskellige varianter du kan vælge imellem. Køb din billige håndsprit nu, så du kan holde dine hænder ekstra rene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.