Trimmer

89 Produkter

Side
pr. side

89 Produkter

Side
pr. side

Hårfjerning

Skægtrimmer

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi forskellige skægtrimmere. Undgå rifter og snit, samt irriteret hud, ved at vælge den rigtige skægtrimmer. Opnå en tæt barbering ved at vælge en trimmer med så tæt en kam som muligt. Hold øje med om trimmeren har en vandafvisende funktion og du derfor kan bruge din trimmer under badet eller med våd hud/skæg. 

Næse- og øretrimmer

Fjern uønsket hår i næse og ører med en trimmer, specielt lavet til dette formål. Det runde bladsystem som er designet på næse- og øretrimmere, gør at det er sikkert og nemt at bruge disse trimmere uden komplikationer. Der medfølger som regel en rensebørste til denne trimmer. 

Afstandskam

Afstandskamme sættes på din hårtrimmer. Afstandskammene kan fås i forskellige længder og med forskellig tæthed. Læs inde under hver afstandskam, hvilken hårtrimmer som afstandskammen er kompatibel med. 

Populære brands af trimmere

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi hårtrimmere, indenfor de mest populære brands. Herunder Babyliss, Braun, Eleganza, Oster, Panasonic, Philips, Remington, Sibel, Tondeo, Ultron og Wella. Find den perfekte for dig. Held og lykke med hårtrimmingen.        

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.