Trimmer

Hårtrimmer 

Undgå dyre frisør regninger og tag sagen i egen hånd. Find den perfekte hårtrimmer og overvej, om du vil investere i en lidt dyrere hårtimmer. Du vil helt sikkert kunne mærke en forskel på kvaliteten. Ofte er forskellen på de billige og de dyre udgaver, at tætheden varierer. På de dyre udgaver er der større chance for, at der er flere kamme på dvs. flere længder. Den forbedrede touch-teknologik som er kommet gennem de seneste år på visse hårtrimmere, gør at du mindsker trætheden i hænder og leddene. 

Hårtrimmere til både mænd og kvinder

Stort set alle hårtrimmere hos BEAUTYCOS er både velegnet til kvinder og mænd. Dermed er de fleste hårtrimmerne lavet i unisex - kig på hvert produkt om den er i unisex eller spørg vores kundeservice. Gå efter hårtrimmere med ekstre mange kamme, hvis den skal benyttes til både kvinder og mænd. Hvilken frisure du ønsker, kan du opnå med hårtrimmere fra vores udvalg. Du kan nemt variere mellem de længder af håret du ønsker, nemlig halvlangt hår, kort hår eller kronraget hår. Opnå din drømme frisure derhjemme fra og spar en masse penge. 

96 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje
  • Hårfjerning
  • Tandpleje & Mundpleje
  • Hygiejne
  • Sex & Samliv
  • Tilbehør
Brands
Brands
 1. Babyliss
 2. Braun
 3. Eleganza
 4. Oster
 5. Panasonic
 6. Philips
 7. Remington
 8. Sibel
 9. Tondeo
 10. Ultron
 11. Wella
Pris
Pris
-
Farve
Farve
 1. Sort

96 Produkter

Side
pr. side

Hårfjerning

Skægtrimmer

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi forskellige skægtrimmere. Undgå rifter og snit, samt irriteret hud, ved at vælge den rigtige skægtrimmer. Opnå en tæt barbering ved at vælge en trimmer med så tæt en kam som muligt. Hold øje med om trimmeren har en vandafvisende funktion og du derfor kan bruge din trimmer under badet eller med våd hud/skæg. 

Næse- og øretrimmer

Fjern uønsket hår i næse og ører med en trimmer, specielt lavet til dette formål. Det runde bladsystem som er designet på næse- og øretrimmere, gør at det er sikkert og nemt at bruge disse trimmere uden komplikationer. Der medfølger som regel en rensebørste til denne trimmer. 

Afstandskam

Afstandskamme sættes på din hårtrimmer. Afstandskammene kan fås i forskellige længder og med forskellig tæthed. Læs inde under hver afstandskam, hvilken hårtrimmer som afstandskammen er kompatibel med. 

Populære brands af trimmere

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi hårtrimmere, indenfor de mest populære brands. Herunder Babyliss, Braun, Eleganza, Oster, Panasonic, Philips, Remington, Sibel, Tondeo, Ultron og Wella. Find den perfekte for dig. Held og lykke med hårtrimmingen.        

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.