Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

45%

Din pris 299,00 kr Vejl. udsalgspris 545,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo fra Paul Mitchell’s Tea Tree serie er specielt god til dig med tør og irriteret hovedbund, som har brug for pleje og fugt. Produktet indeholder pebermynte som er med til at stimulere hovedhunden og fremme hårvæksten, derudover indeholder produktet også tea tree oile som renser håret effektivt uden at udtørre hovedbunden. Sidst men ikke mindst indeholder shampooen også lavendel som er med til at afstresse hovedbunden og bringe den i balance. Tea Tree Special Shampoo er en mild og god shampoo til hverdagsbrug. Desuden er shampooen også med til at efterlade håret glansfuldt og blødt. Kan anvendes af alle hårtyper. Anvendelse: Påfør en passende mængde shampoo i det våde hår, massér det godt og grundigt ned i hovedbunden og undgå at bruge neglene, lad shampooen virke i nogle minutter før det skylles ud. Afslut med en conditioner. OBS: Der anbefaledes at bruge Paul Mitchell Tea Tree Special Conditioner sammen med Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo, for at lindre den irriterede og tørre hovedbund, samt afstresse hovedbundsproblemer såsom skæl og psoriasis.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Teatree Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell 1000 ml Mod irriteret hovedbund Mod hovedbundsproblemer Mod psoriasis Mod sart hovedbund Mod skæl Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Denne shampoo fra Paul Mitchell’s Tea Tree serie er specielt god til dig med tør og irriteret hovedbund, som har brug for pleje og fugt.

Produktet indeholder pebermynte som er med til at stimulere hovedhunden og fremme hårvæksten, derudover indeholder produktet også tea tree oile som renser håret effektivt uden at udtørre hovedbunden.

Sidst men ikke mindst indeholder shampooen også lavendel som er med til at afstresse hovedbunden og bringe den i balance.

Tea Tree Special Shampoo er en mild og god shampoo til hverdagsbrug.

Desuden er shampooen også med til at efterlade håret glansfuldt og blødt.

Kan anvendes af alle hårtyper.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i det våde hår, massér det godt og grundigt ned i hovedbunden og undgå at bruge neglene, lad shampooen virke i nogle minutter før det skylles ud. Afslut med en conditioner.

OBS: Der anbefaledes at bruge Paul Mitchell Tea Tree Special Conditioner sammen med Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo, for at lindre den irriterede og tørre hovedbund, samt afstresse hovedbundsproblemer såsom skæl og psoriasis.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord