Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner

1000 ml

spar50%

Din pris 245,00 kr Vejl. udsalgspris 489,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne conditioner fra Paul Mitchell er med til at styrke og genopbygge håret helt indefra, om skaden skyldes varme i form af glat eller føn, farvebehandlet, kan denne conditioner være en stor hjælp til det skadede hår. Produktet indeholder proteiner som styrker det ødelagte hår og super strong complex som giver håret en flot glød samt genopbygger hvert enkelt hårstrål. Anvendes: Anvend en passende mængde i spidserne og længden, fokusere mest i spidserne og arbejde opad. Undgå hovedbunden. Lad produktet sidde i 2-5 min. før skyl. TIP: Skyl produktet ud i koldt vand, for at opnå en flot glød og sundt look. OBS! Anbefaledes at anvende efter Paul Mitchell Super Strong Daily Shampoo for at opnå det fulde resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Paul Mitchell Strength Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Fint hår Skadet og slidt hår 1000 ml Mod skadet og slidt hår Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Denne conditioner fra Paul Mitchell er med til at styrke og genopbygge håret helt indefra, om skaden skyldes varme i form af glat eller føn, farvebehandlet, kan denne conditioner være en stor hjælp til det skadede hår.

Produktet indeholder proteiner som styrker det ødelagte hår og super strong complex som giver håret en flot glød samt genopbygger hvert enkelt hårstrål.

Anvendes:

Anvend en passende mængde i spidserne og længden, fokusere mest i spidserne og arbejde opad. Undgå hovedbunden. Lad produktet sidde i 2-5 min. før skyl.

TIP:

Skyl produktet ud i koldt vand, for at opnå en flot glød og sundt look.

OBS! Anbefaledes at anvende efter Paul Mitchell Super Strong Daily Shampoo for at opnå det fulde resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.