Paul Mitchell Super Skinny Shampoo

1000 ml

spar47%

Din pris 245,00 kr Vejl. udsalgspris 459,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo udglatter effektivt håret, og er derfor et oplagt valg for dig der enten har kruset, frizzy eller uregerligt hår. Håret blødgøres og efterlades med en glattere tekstur. Tørretiden reduceres, og stylingen bliver markant nemmere. Paul Mitchells ”Super Skinny Complex” går effektivt ind og genopbygger håret, og er også meget anvendelig for farvebehandlet hår. Resultatet er et rengjort hår med et glattere look, og en smuk glans. Shampooen dufter mildt og dejligt af æbler, og duften er helt uimodståelig. Bemærk at emballagen på dette produkt kan variere. Dog er indeholdet det samme.  Anvendelse: Shampooen masséres ind i hår og hovedbund indtil produktet skummer. Skal derefter skylles ud med vand. Afslut gerne med en hårkur og efterfølgende conditioner for det absolut bedste resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Smoothing Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Fint hår Skadet og slidt hår 1000 ml Mod skadet og slidt hår Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Denne shampoo udglatter effektivt håret, og er derfor et oplagt valg for dig der enten har kruset, frizzy eller uregerligt hår.

Håret blødgøres og efterlades med en glattere tekstur. Tørretiden reduceres, og stylingen bliver markant nemmere.

Paul Mitchells ”Super Skinny Complex” går effektivt ind og genopbygger håret, og er også meget anvendelig for farvebehandlet hår. Resultatet er et rengjort hår med et glattere look, og en smuk glans.

Shampooen dufter mildt og dejligt af æbler, og duften er helt uimodståelig.

Bemærk at emballagen på dette produkt kan variere. Dog er indeholdet det samme. 

Anvendelse:

Shampooen masséres ind i hår og hovedbund indtil produktet skummer.

Skal derefter skylles ud med vand. Afslut gerne med en hårkur og efterfølgende conditioner for det absolut bedste resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell super skinny shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.