Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray

500 ml

spar35%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 339,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray 500mlFast Drying Sculpting Spray er en nem arbejdsspray til fint hår som gør det muligt at få den ønsket form samt hold til frisuren. Sprayen er nem at rede ud igen. Den er super til fint hår som den tilfører proteiner, som beskytter håret og efterlader ingen stylings-rester i håret. Den beskytter mod solens skadelige stråler og giver volumen og hold til fint hår. Den klistrer og drysser ikke og håret får glans. Spray på enten vådt eller tørt hår og arbejd derefter med frisuren. Eller løft håret og spray ved hovedbunden for volumen i en afstand af 15-20cm. Sprayen er hurtig tørrende til dig på farten.Med en dejlig duft af Awapuhi vi denne spray give et hvert fint hår glæde.Bemærk at emballagen på dette produkt kan variere. Dog er indholdet det samme. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårspray Paul Mitchell Flexible style Paul Mitchell 500 ml Beskyttende

Beskrivelse

Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray 500ml

Fast Drying Sculpting Spray er en nem arbejdsspray til fint hår som gør det muligt at få den ønsket form samt hold til frisuren. Sprayen er nem at rede ud igen.

Den er super til fint hår som den tilfører proteiner, som beskytter håret og efterlader ingen stylings-rester i håret. Den beskytter mod solens skadelige stråler og giver volumen og hold til fint hår.

Den klistrer og drysser ikke og håret får glans. Spray på enten vådt eller tørt hår og arbejd derefter med frisuren. Eller løft håret og spray ved hovedbunden for volumen i en afstand af 15-20cm. Sprayen er hurtig tørrende til dig på farten.

Med en dejlig duft af Awapuhi vi denne spray give et hvert fint hår glæde.

Bemærk at emballagen på dette produkt kan variere. Dog er indholdet det samme. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.