Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray

300 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100

spar10%

Din pris 167,78 kr Førpris 186,42 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Et rent boost og bouncy look kan denne volume hårspray tilføje til dit hår. Hårsprayen er fugtafvisende og giver et godt hold til håret, derudover forsvinder volumen ikke når det er fugtigt vejr, da den fugtafvisende formular har sikret, at frisuren holder det fine voluminøse look. Hårsprayen er derimod også hurtigtørrende og flexibel, derfor klister denne hårspray heller ikke og er utrolig nem at arbejde med. Tilføjer også glans til den færdigestylede frisure, samt en masse fylde og tykkelse, alt i alt en lækker hårspray som indeholder alt til en finish volume look. Anvendelse: Brug lakken som en finish spray efter styling, til at give en glansfuld voluminøs frisure. For at give håret ekstra meget lækkert fylde, deles håret ind i forskellige sektioner, løftes og sprays ind imellem. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårspray Paul Mitchell ExtraBody Fri fragt Fødselsdag Paul Mitchell 300 ml Volume Glansgivende

Beskrivelse

Et rent boost og bouncy look kan denne volume hårspray tilføje til dit hår.

Hårsprayen er fugtafvisende og giver et godt hold til håret, derudover forsvinder volumen ikke når det er fugtigt vejr, da den fugtafvisende formular har sikret, at frisuren holder det fine voluminøse look.

Hårsprayen er derimod også hurtigtørrende og flexibel, derfor klister denne hårspray heller ikke og er utrolig nem at arbejde med.

Tilføjer også glans til den færdigestylede frisure, samt en masse fylde og tykkelse, alt i alt en lækker hårspray som indeholder alt til en finish volume look.

Anvendelse:

Brug lakken som en finish spray efter styling, til at give en glansfuld voluminøs frisure. For at give håret ekstra meget lækkert fylde, deles håret ind i forskellige sektioner, løftes og sprays ind imellem. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord