Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three

1000 ml

spar47%

Din pris 245,00 kr Vejl. udsalgspris 459,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo er perfekt til dig, som oftest svømmer eller skal en tur ned til syden, da salt og klor fra både stranden og poolen kan ophobe sig i håret. Shampoo Three trænger ind og renser hver enkelte hårstrå samtidig fjerner rester af jern, klor, mineraler og andre urenheder. Derudover fjerner shampooen også styling rester, og kan derfor også anvendes en gang om ugen, som en søndagsshampoo, for at få nulstillet og renset hovedbunden helt igennem. Anvendelse: Massér shampoo i det våde hår og hovedbund indtil det skummer, skyl derefter produktet ud. Afslut gerne med hårkur og conditioner for det bedste resultat. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Original Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Blondt og lysnet hår 1000 ml Dybderensende Rensende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Denne shampoo er perfekt til dig, som oftest svømmer eller skal en tur ned til syden, da salt og klor fra både stranden og poolen kan ophobe sig i håret.

Shampoo Three trænger ind og renser hver enkelte hårstrå samtidig fjerner rester af jern, klor, mineraler og andre urenheder.

Derudover fjerner shampooen også styling rester, og kan derfor også anvendes en gang om ugen, som en søndagsshampoo, for at få nulstillet og renset hovedbunden helt igennem.

Anvendelse:

Massér shampoo i det våde hår og hovedbund indtil det skummer, skyl derefter produktet ud. Afslut gerne med hårkur og conditioner for det bedste resultat. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.