Paul M. Lemon Sage Thickening Conditioner

spar45%

Din pris 299,00 kr Vejl. udsalgspris 545,00 kr
Status:På lager
Denne conditioner har en utrolig lækker formular som booster ens hår, derudover er den god til filtret hår og er super effektivt til at modvirke krusning samt statisk elektricitet. Alt dette kan man få ved denne letvægts balsam som også tilfører glans og en smuk glød til håret. Produktet styrker og giver fylde samt fugt til håret, det er derfor et lækkert produkt til det normale/fine flade hår. Ved hjælp af de naturlige ingredienser såsom tea tree, citron og pebermynte er balsammen med til at opfriske og stimulere ens sanser. Anvendelse: I nyvasket hår påføres en passende mængde i længderne og spidserne, lad gerne produktet sidde i 1-3 minutter, skyl derefter produktet ud. TIP: For at opnå endnu mere glød og glans til din frisure, skyl gerne håret efter i koldt vand. OBS: Der anbefales at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Shampoo sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner, for at opnå den fulde resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Paul Mitchell Paul Mitchell Teatree Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Fint hår Normalt hår 1000 ml Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Denne conditioner har en utrolig lækker formular som booster ens hår, derudover er den god til filtret hår og er super effektivt til at modvirke krusning samt statisk elektricitet. Alt dette kan man få ved denne letvægts balsam som også tilfører glans og en smuk glød til håret.

Produktet styrker og giver fylde samt fugt til håret, det er derfor et lækkert produkt til det normale/fine flade hår.

Ved hjælp af de naturlige ingredienser såsom tea tree, citron og pebermynte er balsammen med til at opfriske og stimulere ens sanser.

Anvendelse:

I nyvasket hår påføres en passende mængde i længderne og spidserne, lad gerne produktet sidde i 1-3 minutter, skyl derefter produktet ud.

TIP: For at opnå endnu mere glød og glans til din frisure, skyl gerne håret efter i koldt vand.

OBS: Der anbefales at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Shampoo sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner, for at opnå den fulde resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration