Panasonic Trimmer ER GP22 K

spar43%

Din pris 798,00 kr Vejl. udsalgspris 1.399,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En lille smart hårtrimmer, der giver dig en hurtig og præcis trimning.Denne hårtrimmer har en kraftig motor og knivskarpe blade, der giver en professionel og skarp finish.Trimmeren har en praktisk størrelse, der gør den nem at arbejde med. Derudover har den et højt omdrejningstal, så den holder en konstant fart. Dette sikrer et perfekt resultat. Den kan lades fuldt op på 8 timer, og derefter anvendes i 40 minutter. Der medfølger 2 afstandskamme på 3mm og 6mm, der gør det muligt at skabe forskellige looks og mønstre. Uden afstandskamrene kan den klippe ned til 0,3mm. Derudover medfølger der en ladestation, rensebørste og smøreolie.Anvendelse:Påfør afstandskammen, eller indstil blot trimmeren. Anvend derefter trimmeren til at skabe det ønskede look. Efter brug fjernes kammen, og bladet smøres. Sæt efterfølgende bladet tilbage på trimmeren, og børst resterende hår væk. Placér trimmeren i ladestationen. En lille lampe vil lyse, når den er fuldt opladt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Barbermaskine Trimmer Gaveidéer Gaver til ham Panasonic

Beskrivelse

En lille smart hårtrimmer, der giver dig en hurtig og præcis trimning.
Denne hårtrimmer har en kraftig motor og knivskarpe blade, der giver en professionel og skarp finish.


Trimmeren har en praktisk størrelse, der gør den nem at arbejde med. Derudover har den et højt omdrejningstal, så den holder en konstant fart. Dette sikrer et perfekt resultat. Den kan lades fuldt op på 8 timer, og derefter anvendes i 40 minutter.

Der medfølger 2 afstandskamme på 3mm og 6mm, der gør det muligt at skabe forskellige looks og mønstre. Uden afstandskamrene kan den klippe ned til 0,3mm. Derudover medfølger der en ladestation, rensebørste og smøreolie.

Anvendelse:
Påfør afstandskammen, eller indstil blot trimmeren. Anvend derefter trimmeren til at skabe det ønskede look. Efter brug fjernes kammen, og bladet smøres.


Sæt efterfølgende bladet tilbage på trimmeren, og børst resterende hår væk. Placér trimmeren i ladestationen. En lille lampe vil lyse, når den er fuldt opladt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Panasonic Trimmer ER GP22 K
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.