Panasonic Trimmer ER DGP62 K

spar41%

Din pris 995,00 kr Vejl. udsalgspris 1.699,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En praktisk hårtrimmer, der giver dig en professionel og præcis trimning.Denne hårtrimmer har en kraftig motor og batteri, der skaber en skarp finish. Nem at bruge uanset hårtykkelse. Kan anvendes i vådt som tørt hår.Denne trimmer vejer kun 155g, så den ligger let i hånden. Derudover har den 3 forskellige klippelængder i 3/4 mm, 6/9 and 12/15 mm. Den oplades fuldt på 1 time, og kan derefter benyttes i 50 minutter. Der medfølger ladestation, rensebørste og smøreolie.Anvendelse:Påfør afstandskammen, eller indstil blot trimmeren. Anvend derefter trimmeren til at skabe det ønskede look. Efter brug fjernes kammen, og bladet smøres. Sæt efterfølgende bladet tilbage på trimmeren, og børst resterende hår væk. Placér trimmeren i ladestationen. En lille lampe vil lyse, når den er fuldt opladt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Barbermaskine Trimmer Gaveidéer Gaver til ham Panasonic

Beskrivelse

En praktisk hårtrimmer, der giver dig en professionel og præcis trimning.


Denne hårtrimmer har en kraftig motor og batteri, der skaber en skarp finish. Nem at bruge uanset hårtykkelse. Kan anvendes i vådt som tørt hår.


Denne trimmer vejer kun 155g, så den ligger let i hånden. Derudover har den 3 forskellige klippelængder i 3/4 mm, 6/9 and 12/15 mm. Den oplades fuldt på 1 time, og kan derefter benyttes i 50 minutter.
Der medfølger ladestation, rensebørste og smøreolie.

Anvendelse:
Påfør afstandskammen, eller indstil blot trimmeren. Anvend derefter trimmeren til at skabe det ønskede look. Efter brug fjernes kammen, og bladet smøres.


Sæt efterfølgende bladet tilbage på trimmeren, og børst resterende hår væk. Placér trimmeren i ladestationen. En lille lampe vil lyse, når den er fuldt opladt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Panasonic Trimmer ER DGP62 K
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.