Oway Purifying Hair Bath Dry Scalps

950 ml

spar36%

Din pris 449,00 kr Vejl. udsalgspris 698,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En økologisk shampoo, der bekæmper tørre skæl i hovedbunden.Denne shampoo renser blidt men effektivt dit hår i dybden samt tilfører let pleje. Derudover fjerner den tørre skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen.Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk rosmarin og økologisk pil har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance.Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener.Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.Dette er en XL-størrelse, så du ikke løber tør for shampoo lige foreløbig.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Oway Alle Hårtyper 950 ml Miljøvenlig Mod hovedbundsproblemer Mod skæl Mod tør hovedbund Økologisk Parabenefri Parfumefri Sulfatfri

Beskrivelse

En økologisk shampoo, der bekæmper tørre skæl i hovedbunden.

Denne shampoo renser blidt men effektivt dit hår i dybden samt tilfører let pleje. Derudover fjerner den tørre skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen.

Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk rosmarin og økologisk pil har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance.

Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener.

Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Dette er en XL-størrelse, så du ikke løber tør for shampoo lige foreløbig.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Oway Purifying Hair Bath Dry Scalps
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.