Osmo Silverising Shampoo (U)

280 ml

50%

Din pris 65,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne sulfatfrie shampoo er en violet shampoo, der renser håret forsigtigt uden at skade farven på håret. Shampooen fjerner uønskede gule toner fra håret, så det efterlades glansfuldt med en kold tone. Denne shampoo passer perfekt til hvidt, gråt eller blondt hår, eller hvis du bare ønsker en kold tone i dit hår.Anvendelse:Påfør den ønskede mængde i vådt hår og fordel godt, derefter skyl grundigt.Vi anbefaler at bruge Osmo Silverising Conditioner for at opnå optimalt resultat.BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Osmo Blondt og lysnet hår Farvet hår Gråt hår 280 ml Sulfatfri Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Denne sulfatfrie shampoo er en violet shampoo, der renser håret forsigtigt uden at skade farven på håret. Shampooen fjerner uønskede gule toner fra håret, så det efterlades glansfuldt med en kold tone. Denne shampoo passer perfekt til hvidt, gråt eller blondt hår, eller hvis du bare ønsker en kold tone i dit hår.

Anvendelse:

Påfør den ønskede mængde i vådt hår og fordel godt, derefter skyl grundigt.

Vi anbefaler at bruge Osmo Silverising Conditioner for at opnå optimalt resultat.


BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Osmo Silverising Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord