Osmo Silverising Conditioner (U)

280 ml

spar70%

Din pris 39,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Dette produkt er en balsam lavet til afbleget, blond eller gråt hår. Conditioneren forhindrer gule toner og fremhæver de smukke lyse lokker. Den efterlader håret silkeblødt, velplejet og stærkere end før.Anvendelse:Påfør den ønskede mængde i fugtigt rent hår og skyl godt. Vi anbefaler at bruge Osmo Silverising Shampoo for at opnå det optimale resultatBEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Silver balsam Osmo Blondt og lysnet hår Farvet hår Gråt hår Modent hår 280 ml Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Dette produkt er en balsam lavet til afbleget, blond eller gråt hår. Conditioneren forhindrer gule toner og fremhæver de smukke lyse lokker. Den efterlader håret silkeblødt, velplejet og stærkere end før.
Anvendelse:
Påfør den ønskede mængde i fugtigt rent hår og skyl godt. Vi anbefaler at bruge Osmo Silverising Shampoo for at opnå det optimale resultat

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Osmo Silverising Conditioner (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.