Osmo Curl Spray

250 ml

spar84%

Din pris 24,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Spray, der definerer uregerlige krøller og mindsker krus. Osmo Curl Spray får krøller der kruser til at slappe lidt af, og bliver naturligt bløde og smukke at se på. Du får fyldige og spændstige krøller, uden at de bliver klæbrige at røre ved.Osmo Curl Spray er også god til at opfriske dine krøller på de dage, hvor du ikke vasker hår - så du altid har krøller der ser friske og nyvaskede ud. Pumpesprayen forstøver Osmo Curl Fluid fint ud over håret, så det let kan trænge ind i håret uden at tynge. Osmo Curl Spray fordeles i fugtigt hår. Spray generøst ud i håret, og lad det så tørre eller føntør med soft styler. Krøllesprayen kan også bruges i tørt hår – spray jævnt ud over håret, kram og sno krøllerne, til du er glad for resultatet.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Krøllecreme Osmo 250 ml

Beskrivelse

Spray, der definerer uregerlige krøller og mindsker krus. Osmo Curl Spray får krøller der kruser til at slappe lidt af, og bliver naturligt bløde og smukke at se på. Du får fyldige og spændstige krøller, uden at de bliver klæbrige at røre ved.

Osmo Curl Spray er også god til at opfriske dine krøller på de dage, hvor du ikke vasker hår - så du altid har krøller der ser friske og nyvaskede ud.

Pumpesprayen forstøver Osmo Curl Fluid fint ud over håret, så det let kan trænge ind i håret uden at tynge.

Osmo Curl Spray fordeles i fugtigt hår. Spray generøst ud i håret, og lad det så tørre eller føntør med soft styler. Krøllesprayen kan også bruges i tørt hår – spray jævnt ud over håret, kram og sno krøllerne, til du er glad for resultatet.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Osmo Curl Spray
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.