Orofluido - Sahara (U)

160 ml

47%

Din pris 87,00 kr Vejl. udsalgspris 165,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Orofluido - Sahara 160 mlOrofluido Sahara er en unik formel, som er testet under ekstreme forhold i Saharas ørken og din giver håret optimal beskyttelse mod sol, vind, tør luft og ekstreme temperaturer. Orofluido skønhedspyramide, baseret på de tre naturlige olier Argan, Cyperus og Linolie, er blevet kombineret med et nyt innovativt komplekst sæt af UVA/B-filtre i en tør olie, som gør håret silkeblødt og beskytter mod ekstreme vejrlige forhold.Beskyttelsesritualet: spray olien jævnt fordelt på tørt eller fugtigt hår før det udsættes for miljømæssige påvirkninger. Gentag påføring når det er nødvendigt, specielt efter svømning. For at forebygge statisk elektricitet, påføres i håndklædetørret hår og sæt som normalt. BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårolie Orofluido 160 ml Beskyttende

Beskrivelse

Orofluido - Sahara 160 ml

Orofluido Sahara er en unik formel, som er testet under ekstreme forhold i Saharas ørken og din giver håret optimal beskyttelse mod sol, vind, tør luft og ekstreme temperaturer.

Orofluido skønhedspyramide, baseret på de tre naturlige olier Argan, Cyperus og Linolie, er blevet kombineret med et nyt innovativt komplekst sæt af UVA/B-filtre i en tør olie, som gør håret silkeblødt og beskytter mod ekstreme vejrlige forhold.

Beskyttelsesritualet: spray olien jævnt fordelt på tørt eller fugtigt hår før det udsættes for miljømæssige påvirkninger. Gentag påføring når det er nødvendigt, specielt efter svømning. For at forebygge statisk elektricitet, påføres i håndklædetørret hår og sæt som normalt.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Orofluido - Sahara (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord