Original Sprout Curl Calmer

118 ml

Bedømmelse:
100% of 100

29%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 139,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Økologisk krølle creme som tæmmer krusede og krøllet hårBløde og silkeagtige Children's Curl Calmer er et must til krøllet hår: Små, mellemstore eller krusede krøller tæmmes, så håret bliver glansfuldt, silkeagtigt og ultrablødt. Holder kruset og flyvsk hår på plads. Knaser og klistrer ikke. MEDIUM HOLD.- Med naturlige og økologiske ingredienser - Uden frugtekstrakter og honning - Ingen citrusolier (fotosensibiliserende stoffer) - Ingen hormonforstyrrende stoffer - Til alle hårtyper og hårstrukturer - Tæmmer og udglatter tørt hår - Beskytter håret, så det ikke knækker - Beskytter sart hår - Modvirker krus i fugtigt vejr - Glatter håret og gør det medgørligt - Nem at skylle ud - Ph-balanceret - Skøn duft.Ekstra fordele: Indeholder dokumenteret økologisk rosmarin, salvie, basilikum og kamilleblomst, der kan være med til at holde lus og insekter væk. Anvendelse: Anvend i rigelige mængder til alle barnets frisurer. Blødgør produktet mellem håndfladerne, og arbejd det forsigtigt ind i håret for at skabe den ønskede effekt. Er let og rent ved påføring og giver MEDIUM HOLD, når det tørrer.Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares uden for børns rækkevidde. Advarsel: Stop med at bruge produktet, hvis der opstår irritation. Imod dyreforsøg.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Børn Hårpleje Krøllecreme Original Sprout 118 ml Beskyttende

Beskrivelse

Økologisk krølle creme som tæmmer krusede og krøllet hår
Bløde og silkeagtige Children's Curl Calmer er et must til krøllet hår: Små, mellemstore eller krusede krøller tæmmes, så håret bliver glansfuldt, silkeagtigt og ultrablødt. Holder kruset og flyvsk hår på plads. Knaser og klistrer ikke. MEDIUM HOLD.
- Med naturlige og økologiske ingredienser
- Uden frugtekstrakter og honning
- Ingen citrusolier (fotosensibiliserende stoffer)
- Ingen hormonforstyrrende stoffer
- Til alle hårtyper og hårstrukturer
- Tæmmer og udglatter tørt hår
- Beskytter håret, så det ikke knækker
- Beskytter sart hår
- Modvirker krus i fugtigt vejr
- Glatter håret og gør det medgørligt
- Nem at skylle ud
- Ph-balanceret
- Skøn duft.
Ekstra fordele: Indeholder dokumenteret økologisk rosmarin, salvie, basilikum og kamilleblomst, der kan være med til at holde lus og insekter væk.
Anvendelse:

Anvend i rigelige mængder til alle barnets frisurer. Blødgør produktet mellem håndfladerne, og arbejd det forsigtigt ind i håret for at skabe den ønskede effekt. Er let og rent ved påføring og giver MEDIUM HOLD, når det tørrer.

Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares uden for børns rækkevidde. Advarsel: Stop med at bruge produktet, hvis der opstår irritation. Imod dyreforsøg.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Original Sprout Curl Calmer
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord