Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Creme

100 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar24%

Din pris 175,00 kr Vejl. udsalgspris 229,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette er en leave-in styling creme, der reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter. Med sin patenterede teknologi styrker og genopbygger den håret, samtidig med at føntørringstiden forkortes. Du vil genvinde kontrollen over dit hår i op til 72 timer og mærke den silkebløde og velplejede fornemmelse, dit hår efterlades med. Produktet er fremstillet uden sulfater, parabener og gluten, samt er farvebeskyttende og vegansk.Anvendelse: Påfør en lille mængde i længderne på håndklædetørt hår. Lad håret lufttørre eller føntør det. Ved meget tørt og kruset hår, kan du anvende en lille smule i det tørre hår, for ekstra pleje og kontrol.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårkur Stylingcreme Leave-in hårkur Olaplex Alle Hårtyper 100 ml Anti-frizz Fugtgivende Parabenefri Plejende Sulfatfri

Beskrivelse

Dette er en leave-in styling creme, der reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter.
Med sin patenterede teknologi styrker og genopbygger den håret, samtidig med at føntørringstiden forkortes. Du vil genvinde kontrollen over dit hår i op til 72 timer og mærke den silkebløde og velplejede fornemmelse, dit hår efterlades med.
Produktet er fremstillet uden sulfater, parabener og gluten, samt er farvebeskyttende og vegansk.
Anvendelse:
Påfør en lille mængde i længderne på håndklædetørt hår. Lad håret lufttørre eller føntør det. Ved meget tørt og kruset hår, kan du anvende en lille smule i det tørre hår, for ekstra pleje og kontrol.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Creme
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.