Nioxin 6 Cleanser Shampoo (U)

300 ml

spar55%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Nioxin 6 Shampoo er speciel til dig med normalt til tykt hår som er blevet betydeligt tyndere, og er fysisk eller kemisk behandlet. Hjælper med at fjerne follikelstimulerende tilstopning af sebum, fedtsyrer og miljø rester fra hovedbunden og hår. Renser og får håret til at synes og føles ekstra fyldigt. Beskytter hovedbunden og genopretter fugtbalancen. Indeholder: Glyco-Shield: Med hvid te-ekstrakt , fugtighedsbevarende midler, pebermynteolie, og beskyttende konditioneringsmidler. Dual skjold teknologi, som hjælper med at beskytte hårfarven, og vedholde fugtbalance i håret. Efterlader hovedbunden forynget og forfrisket. Vitaminer, planteekstrakter, SPF 15, og rensende agenter. Smoothplex: Med silke aminosyrer, bankulnøddeolie. Reducerer hårtab ved at øge hårets styrke. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår, massér blidt ind i hovedbunden og håret. Lad virke i 1 minut og skyl grundigt efter. Anvend dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det at afslutte behandlingen med Nioxin Conditioner 6.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Nioxin 6 Nioxin Farvet hår Normalt hår Tykt og kruset hår 300 ml Beskyttende Mod hårtab Rensende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Nioxin 6 Shampoo er speciel til dig med normalt til tykt hår som er blevet betydeligt tyndere, og er fysisk eller kemisk behandlet.

Hjælper med at fjerne follikelstimulerende tilstopning af sebum, fedtsyrer og miljø rester fra hovedbunden og hår. Renser og får håret til at synes og føles ekstra fyldigt.

Beskytter hovedbunden og genopretter fugtbalancen.

Indeholder:

Glyco-Shield: Med hvid te-ekstrakt , fugtighedsbevarende midler, pebermynteolie, og beskyttende konditioneringsmidler.

Dual skjold teknologi, som hjælper med at beskytte hårfarven, og vedholde fugtbalance i håret. Efterlader hovedbunden forynget og forfrisket.

Vitaminer, planteekstrakter, SPF 15, og rensende agenter.

Smoothplex: Med silke aminosyrer, bankulnøddeolie. Reducerer hårtab ved at øge hårets styrke.

Anvendelse:

Fordel shampooen i vådt hår, massér blidt ind i hovedbunden og håret. Lad virke i 1 minut og skyl grundigt efter. Anvend dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det at afslutte behandlingen med Nioxin Conditioner 6.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Nioxin 6 Cleanser shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.