Neccin Shampoo Sensitive Balance 4

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar36%

Din pris 379,00 kr Vejl. udsalgspris 595,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Neccin Shampoo Sensitive Balance healthy Hair & Scalp 4 er en skælshampoo med fantastiske egenskaber, som også plejer dit hår samtidig med den behandler hovedbunden. Er særligt god til dig der døjer med sensitiv hovedbund og skæl. Virker skånsom, og stabiliserende i hovedbunden. Opretholder og genfinder hovedbundens naturlige fugtbalance og bakterieflora. Virker reducerende på eventuel irritation og kløe i hovedbunden. Virker samtidig plejende på dine længder og din hårfarve, så den forbliver strålende og glansfuld. Har du prøvet Neccins popluære shampoo nr 1. så vil du elske Neccin 4. Shampooen har den samme effektive effekt i hovedbunden, dog med ekstra pleje til din hårfarve og dine længder. Neccin Sensitive Balance 4, er særligt skabt til kvinder, der stadig har brug for pleje til håret, samtidig med de har brug for en effektiv behandling af hovedbunden. Anvendelse Ryst flasken godt før brug. Tilsæt shampooen i det våde hår, massér shampooen godt ind med speciel fokus på hovedbunden. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Neccin Alle Hårtyper Farvet hår Fint hår Krøllet hår Normalt hår 1000 ml Mod irriteret hovedbund Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod skæl Mod tør hovedbund Plejende

Beskrivelse

Neccin Shampoo Sensitive Balance healthy Hair & Scalp 4 er en skælshampoo med fantastiske egenskaber, som også plejer dit hår samtidig med den behandler hovedbunden.

Er særligt god til dig der døjer med sensitiv hovedbund og skæl. Virker skånsom, og stabiliserende i hovedbunden. Opretholder og genfinder hovedbundens naturlige fugtbalance og bakterieflora. Virker reducerende på eventuel irritation og kløe i hovedbunden.

Virker samtidig plejende på dine længder og din hårfarve, så den forbliver strålende og glansfuld.

Har du prøvet Neccins popluære shampoo nr 1. så vil du elske Neccin 4. Shampooen har den samme effektive effekt i hovedbunden, dog med ekstra pleje til din hårfarve og dine længder.

Neccin Sensitive Balance 4, er særligt skabt til kvinder, der stadig har brug for pleje til håret, samtidig med de har brug for en effektiv behandling af hovedbunden.

Anvendelse

Ryst flasken godt før brug. Tilsæt shampooen i det våde hår, massér shampooen godt ind med speciel fokus på hovedbunden. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Neccin Shampoo Sensitive Balance 4
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.