Neccin Shampoo Dandruff Treatment 1

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar25%

Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 159,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Neccin No 1 er en skælshampoo med fantastiske egenskaber, som også plejer dit hår samtidig med den behandler hovedbunden. Behandler effektivt skæl og tør hovedbund. Shampooen er kombineret med en enestående blanding som genopretter hovedbundens naturlige balance og bakterieflora. Har du tendens til tør og irriteret hovedbund er denne shampoo også helt fantastisk til at genoprette fugten, og bringe hovedbunden i balance igen. Giver samtidig glans og plejer hår og hårfarve. Din hårfarve forbliver smuk, og dit hår synes lækkert og blødt. Anvendelse Ryst flasken godt før brug. Tilsæt shampooen i det våde hår, massér shampooen godt ind med speciel fokus på hovedbunden. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Neccin Alle Hårtyper Farvet hår Normalt hår 250 ml Mod irriteret hovedbund Beroligende Fugtgivende Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod skæl Mod tør hovedbund Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Neccin No 1 er en skælshampoo med fantastiske egenskaber, som også plejer dit hår samtidig med den behandler hovedbunden.

Behandler effektivt skæl og tør hovedbund. Shampooen er kombineret med en enestående blanding som genopretter hovedbundens naturlige balance og bakterieflora. Har du tendens til tør og irriteret hovedbund er denne shampoo også helt fantastisk til at genoprette fugten, og bringe hovedbunden i balance igen.

Giver samtidig glans og plejer hår og hårfarve. Din hårfarve forbliver smuk, og dit hår synes lækkert og blødt.

Anvendelse

Ryst flasken godt før brug. Tilsæt shampooen i det våde hår, massér shampooen godt ind med speciel fokus på hovedbunden. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Neccin Shampoo Dandruff Treatment 1
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.