Murad

Murad
Murad serier

Murad produkter

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed.

Murad Skincare afhjælper med sin holistiske tilgang til hudens sundhed e...

Læs mere

64 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
  • Hudpleje Hudpleje 64 varer
  • Mænd Mænd 1 vare
  • Nyheder Nyheder 9 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

64 Produkter

Side
pr. side

Murad produkter

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed.

Murad Skincare afhjælper med sin holistiske tilgang til hudens sundhed enhver udfordring med huden med 100% dokumenteret effekt.

Murad's filosofi

· Giv din hud næring

Når din hud er smuk, skyldes det, at dens celler er sunde. Derfor skaber Murad produkter med kraftfulde fugtighedsingredienser, der understøtter hudens barrierefunktion, så den kan beskytte cellerne mod miljøskader og dehydrering.

· Spis dit vand

Ved at spise frugter og grøntsager, der er rige på vand, optages næringsstofferne bedre i din krop, end når du blot drikker vand. Det er godt for hudens sundhed.

· Hold din krop i form

Ved at træne hjælper du dig selv til et sundt liv, et sundt udseende og en flot hud.

· Vær god ved dit sind

Ved at passe på dit mentale helbred kan du reducere den cellulære påvirkning af stress, der kan føre til synlige tegn på usund hud.

Murads Hudplejeserier

Murad hudpleje er farvekoordineret, så man nemt kan få et overblik over de forskellige serier. Det er selvfølgelig tilladt at mikse serierne på kryds og tværs. Hvis du for eksempel bruger den blå serie, Blemish Control, som er lavet til en uren og fedtet hud, men gerne vil reducere de ar, urenheder som akne desværre kan give i nogle tilfælde, kan du supplere med produkter fra den orange serie, Essential Shield C, der hjælper til en jævn hudtekstur og modarbejder hyperpigmentering.

Serierne er inddelt således:

· Blemish Control (blå) Produkterne i denne serie behandler aktivt problematisk og uren hud. Produkterne indeholder salicylsyre og virker ved at rense huden og forebygge fremtidige udbrud. Den reducerer desuden rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Serien er inddelt i 'Blemish' og 'Anti-Age Blemish'. 'Anti-age Blemish' henvender sig typisk til kvinder og mænd over 30 år.

· Resurgence (grøn) Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. Denne serie er beriget med retinol – altså A-vitamin. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød.

· Essential Shield C (orange) Serien henvender sig til alle, der har en hudtone med pigmentforandringer og struktur med linjer. Produkterne indeholder C-vitamin og virkningsfulde antioxidanter. Serien er med til at reducere hyperpigmentering og give fornyet glød.

· Hydration (lilla) Serien henvender sig til alle, der ønsker at give sin hud en masse fugt og næring. Denne serie indeholder også Murads 'Prebiotic 4-in-1 MultiCleanser', som er med til få huden i balance, så den føles gennemfugtet.

Er du jagt efter et hudplejeprogram eller bare en ny ansigtscreme, som passer til netop dig, så er Murads produkter gode at kigge efter.

Murad tilbud

Hos BEAUTYCOS har vi de billigste Murad produkter, som er elsket vidt og bredt for deres effektivitet og gode anmeldelser. Hvad end du leder efter en rynkecreme eller et spot treatment, så har dette brand noget, der passer til dig og din hudtype.

Dette er det oplagte sted at skabe dit eget starterkit med produkter, der er særligt udviklet til din hudtype.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord