Murad E-Shield Rapid Age Spot Correcting Serum

30 ml

spar34%

Din pris 529,00 kr Vejl. udsalgspris 800,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne serum er skabt til dig der ønsker at forbedre hudens tient. Pigmentforandringer kan komme af hormonelle forandringer eller af miljøpåvirkning som solskader, men uanset hvor de mørke pletter kommer fra kan denne serum hjælpe dig.Serummen indeholder hexylresorcinol som er et fantastisk ingrediens der mindsker pigmentpletter i huden. Dens evne til målrettet at gå efter hyperpigmenteringer i huden er exceptionel og så modvirker den samtidig linjer og rynker i huden.Udover det indeholder produktet ingredienser som C-vitamin, niacinamid og lysreflekterende perlemorsekstrakt.Rapid Age Spot Correcting Serum skaber derfor både en øjeblikkelig forbedring samt en langvarig forbedring af hyperpigmentering. Anvendelse:Produktet anvendes på ren hud, efter rens og toning. Massér et tyndt lag af produktet hen over ansigt og hals. Lad produktet absobere i 1 minut, afslut med en creme. Husk altid solfaktor om dagen. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Scrub – Peeling Serum Frugtsyre behandling Murad Enviromental Shield Murad 30 ml Udglattende Moden hud Pigmenteret hud

Beskrivelse

Denne serum er skabt til dig der ønsker at forbedre hudens tient. Pigmentforandringer kan komme af hormonelle forandringer eller af miljøpåvirkning som solskader, men uanset hvor de mørke pletter kommer fra kan denne serum hjælpe dig.

Serummen indeholder hexylresorcinol som er et fantastisk ingrediens der mindsker pigmentpletter i huden. Dens evne til målrettet at gå efter hyperpigmenteringer i huden er exceptionel og så modvirker den samtidig linjer og rynker i huden.

Udover det indeholder produktet ingredienser som C-vitamin, niacinamid og lysreflekterende perlemorsekstrakt.

Rapid Age Spot Correcting Serum skaber derfor både en øjeblikkelig forbedring samt en langvarig forbedring af hyperpigmentering. 

Anvendelse:

Produktet anvendes på ren hud, efter rens og toning. Massér et tyndt lag af produktet hen over ansigt og hals. Lad produktet absobere i 1 minut, afslut med en creme. Husk altid solfaktor om dagen. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Murad E-Shield Rapid Age Spot Correcting Serum
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.