Murad E-Shield Essential-C Eye Cream SPF 15 PA++

spar35%

Din pris 418,00 kr Vejl. udsalgspris 650,00 kr
Status:På lager
Denne anti-aging øjencreme indeholder UV-beskyttelse, og virker fornyende og beskyttende for de sarte øjenomgivelser. Øjencremen beskytter sarte øjenområder fra af UVA / UVB stråler, som kan have en aldrende virkning på huden og øjenomgivelserne. Cremen virker hydrende og giver en fornyet glathed og smidighed til huden. Indeholder Shorea stenoptera smør og avocado olie, der arbejder sammen for at give en hydreret, jævn og elastisk hud. Koffein der reducerer hævelser, Retinol der understøtter naturlig cellefornyelse, og som hjælper med at genoprette hudens ungdommelighed, og mindsker forekomsten af fine linjer og mørke rande. Indeholder ingen:- Sulfater- Phthalater Det anbefales at bruge dette produkt som trin 3 i Murad 3-trins hudplejesystem. Anvendelse: For at opnå det bedste resultat anbefales det at anvende øjencremen hver dag, efter brug af cleanser og toner. Smør forsigtet produktet under brynet og under øjet, og fordel produktet, massér væk fra øjet.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtscreme Øjencreme Murad 15 ml Beskyttende Moden hud

Beskrivelse

Denne anti-aging øjencreme indeholder UV-beskyttelse, og virker fornyende og beskyttende for de sarte øjenomgivelser.

Øjencremen beskytter sarte øjenområder fra af UVA / UVB stråler, som kan have en aldrende virkning på huden og øjenomgivelserne.

Cremen virker hydrende og giver en fornyet glathed og smidighed til huden.

Indeholder Shorea stenoptera smør og avocado olie, der arbejder sammen for at give en hydreret, jævn og elastisk hud. Koffein der reducerer hævelser, Retinol der understøtter naturlig cellefornyelse, og som hjælper med at genoprette hudens ungdommelighed, og mindsker forekomsten af fine linjer og mørke rande.

Indeholder ingen:
- Sulfater
- Phthalater

Det anbefales at bruge dette produkt som trin 3 i Murad 3-trins hudplejesystem.

Anvendelse:

For at opnå det bedste resultat anbefales det at anvende øjencremen hver dag, efter brug af cleanser og toner. Smør forsigtet produktet under brynet og under øjet, og fordel produktet, massér væk fra øjet.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration