MIX 2 x Revlon Nutri Color Creme (tube)

Din pris

109,00 kr

Status:På lager

Fantastiske smukke farver fra Revlon. Vil du have en intensiv hårfarve, eller en pastelnuance? Du vælger helt selv. Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød. Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov. Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende). Tip fra vores frisør: "Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve. Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :) Mvh. Kris"  OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner. Anvendelse af Revlon Nutri color creme: For intensiv nuance: Påføres i vådt hår og lad produktet indvirke i 15 minutter.Skyl grundigt. For pastelnuance: Bland med Nutri Color White Cream (1 g farve + 5 g White Cream). Påfør i vådt hår og lad produktet indvirke i 3 minutter. Skyl grundigt. én tube rækker til 4-6 behandlinger
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Pakketilbud Revlon

Beskrivelse

Fantastiske smukke farver fra Revlon. Vil du have en intensiv hårfarve, eller en pastelnuance? Du vælger helt selv.

Det er vigtigt at vedligeholde din hårfarve, og give den masser af opmærksomhed og pleje. Nutri Color Creme fra Revlon er super nemme at anvende og genopfrisker din hårfarve nemt og enkelt, som kommer du direkte fra frisøren. Foruden at genopfriske hårfarven, giver Nutri Color Creme også maksimal pleje og ultimativ glans til dit hår. Efter brug vil din farve være genopfrisket og som født på ny med en lækker glød.

Se vores store udvalg af alle Nutri Color farverne, her er helt sikkert en der passer til dig og dine behov.

Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.
Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende).

Tip fra vores frisør:

"Anvend og fordel cremen i helt tørt hår i længder og spidser, og lad produktet sidde i i omkring 10-30 min, det giver en ekstra intens farve.

Det giver min hårfarve endnu længere levetid og mine længder bliver sjældent farvet. Det virkede for mig, måske det virker for dig :)

Mvh. Kris" 

OBS. Undgå berøring af hovedbunden ved mørke eller intense toner.


Anvendelse af Revlon Nutri color creme:


For intensiv nuance:

Påføres i vådt hår og lad produktet indvirke i 15 minutter.Skyl grundigt.

For pastelnuance:

Bland med Nutri Color White Cream (1 g farve + 5 g White Cream).

Påfør i vådt hår og lad produktet indvirke i 3 minutter. Skyl grundigt.

én tube rækker til 4-6 behandlinger

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration